Her er caféen, der laver Ryan Gosling ’Latte Art’

Her er caféen, der laver Ryan Gosling 'Latte Art'
Foto: @carreracafe

It's a thing, ladies – latte kunst.

Trenden, der har overtaget caféer verden rundt og ikke mindst vores Instagram-feeds, kombinerer nogle af vores absolut favoritting: Cafébesøg, kaffe og kunst. Uanset om du vælger at få din kaffe med et fint hjerte, et blad, et citat eller nu, et ansigt i midten, sørger den nye trend, latte-trenden, for en gevaldig opgradering af vores Instafeed – we love it!

Nu kan det næste cafébesøg blive endnu mere Instagram-worthy med lattekunsten, der på én bestemt café har specialiseret sig i at putte vores allesammens yndlingsansigt på din næste kaffe: nemlig Ryan Goslings ansigt – og hvem siger nej tak til en kop kaffe med denne underskønne mand vi alle sukkede efter i blandt andet ”The Notebook?” Vi er i hvert fald vilde med tanken om at smage på skuespillerens smukke ansigt og kærligt hviske ”If you’re a bird, I’m a bird”, ned i kaffekoppen.

Læs også: Designerlogo-inspireret kaffe tager dit Instagram-feed til nyt niveau

Hvis du er så heldig at befinde dig i Los Angeles, du derfor slå et smut forbi Melrose Avenue og besøge caféen "Carerra Cafe", som mestrer Ryan Gosling kaffe-kunsten. Her kan du blandt andet få din latte med Hr. Goslings velkendte ”Hey Girl" meme på, eller endda en en café latte med Ryan, der kærligt husker dig på én af grundende til, hvorfor du burde opdatere det yoga-medlemskab, du har liggende derhjemme i rodeskuffen.

Se mere af de fine latte-art kreationer på caféens egen Instagram lige her 

Psst.. Og når du sidder og nyder kaffen med Ryan, så husk lige at Instagram'e det, så vi andre misundeligt kan sukke over, at det ikke er os, som sidder og nyder den helt perfekte kaffe!

Kan du, som os, heller ikke få nok af den super charmerende skuespiller? Så se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet et galleri fyldt med billeder af det canadiske skuespiller-hunk i nogle af hans bedste film...

Ugens hunk: Ryan Gosling

Relaterede artikler