Her er årets 10 nye julehits

Her er årets 10 nye julehits
Foto: PR
Så snart julen nærmer sig, spiller radioen det ene jule hit efter det andet – og vi bliver da heller aldrig trætte af at skråle med på juleklassikere som ’Last Christmas’ af Wham! eller ’Jul Det’ Cool’ af MC Einar for ikke at nævne storhittet ’Santa Claus Is Coming to Town’ af Frank Sinatra.
 
 
For julemusik hører julen til, og ligesom de gamle klassikere spilles igen og igen, så kommer der (heldigvis) også nye julesange til hvert år, ligesom denne sæson hvor flere danske kunstnere har givet sig i kast med toner af jul i deres nyeste tracks. 
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
Eksempelvis har den unge danske popsanger Jimilian skrevet en julesang, som giver julen funky vibrationer, ligesom danske Ida Corr har udgivet hele to julede ørehængere.
 
Og på den internationale musikscene har kunstnere som Sia og selvfølgelig julesang-dronningen Mariah Carey lagt sig i kast med et par nye sange, som byder julen anno 2017 indenfor.
 
Læs også: Her er listen over julens hyggeligste markeder og events!
 
Ja, der er nok af nye julesange på markedet, og om de så bliver ligeså populære som de gode gamle klassikere, det må tiden vise. Men ikke desto mindre har vi samlet 10 af dem her, så du er sikret lidt moderne juletoner i løbet december.
 
Pssst…! Ønsketænkning var selvfølgelig, at Selena og Justin var gået sammen i en juleduet anno 2017 i kølvandet på deres love story comeback, men når det ikke er tilfældet, må vi nøjes med at genhøre nogle af de julesange, som Justin gav os sidst år.
 
Hør de 10 nye julesange her:
 
Gwen Stefani - You Make It Feel Like Christmas (feat. Blake Shelton)
 
 
Mariah Carey - Lil Snowman
 
 
Page Four – Koldt udenfor 
 
 
Ida Corr – Gnags’ Julesang
 
 
Mariah Carey - The Star
 
 
Jimilian - Pakken
 
 
Sia - Santa's Coming For Us
 
 
Maria Montell - Sneen falder
 
 
Julen er på vej - feat. Peter Mygind, Anette Heick, Stig Rossen, Bobo Moreno, Bryan Rice, Jette Torp m.fl.
 
 

Relaterede artikler