Er du fan af Downton Abbey? Så skal du planlægge en tur til New York - NU!

Er du fan af Downtown Abbey? Så skal du tage til New York til efteråret
Foto: All Over Press

Ak ja, Downton Abbey: De elegante kjoler, de fornemme omgivelser, de karakteristiske familiemedlemmer, den store kærlighed og de endeløse kriser. Vi har fulgt Lady Mary, Violet, Cora og mange andre gennem tykt og tyndt, og det var vemodigt at sige farvel til familien for knap to år siden, hvor det sidste afsnit af sæson seks rullede over skærmen.

Vi er rigtignok mange, som længes efter den prisbelønnede serie efter to år uden nye episoder i fortællingen om familien Crawley. Men der er godt nyt! For hvis vi retter blikket blot en anelse mod vest, kan vi på nostalgisk vis besøge vores yndlingsfamilie igen og få et unikt indblik i den storslåede fortælling.  

Det britiske drama kommer nemlig til live den 18. november, hvor du på den tidsbegrænsede udstilling Downton Abbey – The Exhibition i New York kan opleve de originale kulisser fra serien såsom spisestuen, Lady Marys soveværelse, køkkenet og spisestuen.

Læs også: Liar på Hbo Nordic er din nye must-see serie til efteråret 

Derudover sætter udstillingen fokus på moden fra tv-serien og fremviser de fantastiske kjoler, som skuespillerinderne bar i serien – behøver vi nævne, at det er grund nok til at booke en flybillet til the big apple med det samme?

Artiklen forsætter under billedet 

Et udpluk af udstillingen da den blev vist i Singapore/Foto: @downtonabbey_official

Det britiske aristokrati indtager New York fra lørdag den 18. november, hvor du kan opleve udstillingen i en tidsbegrænset periode.

Læs mere om udstillingen og planlæg dit besøg her

Relaterede artikler