ELLE Guider: Sådan holder du den lækreste nytårsaften - helt nemt

Nytårsaften er og bliver årets mest festlige aften. Det er her, vi hverken sparer på glitter eller glimmer - og for alt i verden ikke skal gå ned på udstyr. Der er rigtig mange forventninger til nytårsaften, og det kan udgøre et vist pres, hvis du står med værtsrollen, og dermed skal danne rammerne for årets sidste - og første fest. 

Det handler om at gøre sig umage, når man skal holde en fest, hvor det hele spiller, og på ELLE er vi enige om, at der særligt er tre punkter, der er værd at gøre lidt ekstra ud af:

-      Sørg for at forkæle dine gæster med lækker mad

-      Gå aldrig ned på gode drinks

-      Skab gode rammer med velvagt musik og personlige indslag, der giver hele festoplevelsen en gennemført og overskudsagtig stemning

Læs også: ELLE-redaktionen: Her er vores bedste fest-tips

Lyder det for meget at skulle tænke på til nytårsfesten, er der heldigvis hjælp at hente udefra, og du kan så let som ingenting traktere dine nytårsgæster med "hjemmelavet" Michelin-mad, kyndigt shakede cocktails, en toptunet borddækning og et musikalsk indspark leveret af verdens bedste DJs, uden du behøver gå i gang med festforberedelserne flere uger i forvejen.

Mange toprestauranter tilbyder nemlig at levere festmenuen hjem til dig, og dine drinks kan du sågar også få leveret, mens verdensklasses DJs med få klik på din computer kan sende bløde beats ud af din højtaler derhjemme. På den måde bliver det ingen sag, at være den, der holder nytårsfesten.

Læs også: Sådan serverer du champagne og starter festen med stil

Vi har samlet vores tre nytårsbud i galleriet nedenfor, hvor du kan få inspiration til de bedste nytårsmenuer leveret udefra, skræddersyede drinks, spillerlister og tips til personlig borddækning. Kig med i galleriet og få ELLEs bedste tip til en god nytårsaftenfest. 

ELLE Guider: Sådan holder du nytår

 

 

Relaterede artikler