Den næste it-cocktail er landet: G&T med et twist af rosé

Foto: @wolfferwine

Aperol Spritz har længe været en fast gæst på vores Instagram feed, hvor vi misundeligt har fulgt med på drinkens rejse henover sommeren; fra nordiske picnics i parken til kridhvide strande langt sydpå. Cocktailen, som i lang tid før Instagram har været populær i lande som Tyskland og Italien som den perfekte aperitif inden aftensmaden, har gennem sommeren i den grad gjort sit online indtog som den største Instagram darling af dem alle.

Læs også: Disse 3 cocktails bliver årets sommerdrinks

Men nu ser det ud til at Aperol Spritz har mødt sin instagrammable 'overmand'.

Det amerikanske brand Wölffer Estate Vineyard har nemlig for nyligt lanceret deres bud på den helt perfekte gin, som giver rosé en helt ny betydning. Denne gin kombinerer den velkendte smag med et forfriskende twist af den lyserøde rosé for at opnå den yndige farve i den klassiske gin og tonic drink. Vi spår denne gin med et twist til at blive mikset på mange forskellige smukke måder og må derfor uden tvivl opfattes som et bud på den næste fashionable drink, der bare instagrammes.

Og den nye it-gin er ikke som alle andre – den feminine spiritus er aromatiseret med enebær, der hvert år mellem april og juli håndplukkes på Wölffer grunden som ligger nord for New York. Den lyserøde gin krydres derefter med anais, fennikel, koriander, spidskommen, kardemomme og en smule frisk mynte fra deres egen have. Den lyserøde signaturfarve kommer fra ekstrat af røde druer.
 
At Wölffer Estate Vineyard har lanceret den nye cocktail darling, ser vi også på deres officielle Instagram profil, som snart når 29 tusinde følgere og bugner af inspirerende muligheder for at kombinere drinken med sol og sensommerrejser på Instagram. 
 
Så hvis du er ved at være træt af både smagen og synet af denne sommers mest populære – og instagrammede – drink Aperol Spritz, så er den nye gin fra Wölffer Estate Vineyard uden tvivl det perfekte match til dig som ELLEsker en smagfuld blanding af gin og iskold rosé. 
 
Vi kan i hvert fald ikke vente med at blande to af vores yndlinge i en farvestrålende cocktail: G&T og rosé - what's not to like? 

Relaterede artikler