De 20 mest likede Instagram-billeder i ELLEs historie

De 20 mest likede Instagram-billeder i ELLEs historie
Foto: @elledanmark

ELLE-universet består af flere dele, og vi elsker at udfolde vores univers på flere platforme, i flere forskellige kontekster og på forskellige måder hver dag til vores læsere. Derfor består ELLE-universet også både af et månedligt printmagasin, tillæg i form af ELLE Decoration, ELLE Travel, Trendbiblen og det nye mandemagasin Dossier, events som ELLE & Dig og ELLE Style Awards og selvfølgelig en masse digitale kanaler. 

Læs også: Set på Instagram: Her holder kendisserne ferie i januar 

En af de mest populære platforms i vores digitale univers er uden tvivl Instagram, hvor vi lige om lidt runder et magisk tal på følgerfronten: 100.000. Et tal, der passer helt perfekt til månedens ELLE, som netop er udgave nummer 100 og derfor vores jubilæumsnummer. 

I anledningen af vores udgave nummer 100 har vi set tilbage på de sidste 100 måneder på ELLE, herunder vores tilstedeværelse på Instagram, som startede den 1. august 2012 lige op til den Københavnske modeuge.

Siden den 1. august 2012 har vi pt. postet 4.849 billeder, som er en blanding af billeder fra de internationale modeuger i New York, Milano, Paris og London, billeder fra årets største modefest, ELLE Style Awards, læserevents som ELLE & Dig og Social Run og hverdagsbilleder fra redaktionen med alt, hvad det indebærer af outfits, drømmekøb og sunde snacks fra ELLEs Health Editor, Stephanie Bang.

Se også: 100 ELLE forsider - hvilken er din favorit? 

Men selvom der er mange forskellige billeder på vores Instagram-profil, så er der alligevel nogle, som er ekstra populære og får ekstra mange hjerter med på vejen.

I galleriet har vi samlet de 20 mest likede billeder fra @elledanmark, og vi kan afsløre så meget, at det særligt er kendisser (èn i særdeleshed), billeder af mad (inkl. en designertaske) og billeder fra ELLE Style Awards, der hitter. 

De 20 mest likede Instagram-billeder i ELLEs historie

Relaterede artikler