De 12 mest romantiske filmscener til dig

Her på ELLE-redaktionen kan vi ikke stå for de klassiske kærlighedsfilm, og vi skal ikke være blege for at indrømme, at vi er blandt dem, der fælder en tårer eller to, når filmens klimaks - den überromantiske scene - ruller hen over skærmen. 

De allerbedste kærlighedsfilm er dem, der indeholder en scene, hvor man, som seer, stivner, får hjertebanken og kan mærke tårerne presse sig på. 

Som håbløs romantiker kan man blive berørt af alle scener, der bare har et lille twist af kærlighed i sig, hvilket er tilfældet i stort set alle film, men en lille skare af film skiller sig ud ved at være mere end blot dét.

De romantiske film peaker for alvor i én specifik scene, og denne scene behøver ikke nødvendigvis at være filmens klimaks - men det er her hvor romantikken får frit løb og alle amorinerne bliver sluppet løs, og når først den scene ruller over skærmen, er vi så godt som tryllebundet.

Læs også: 20 romantiske kærlighedsfilm til dig

Det kan være svært at forklare, hvad det er ved de her ekstraordinære filmscener, som ikke blot rammer de håbløse romantikere, men som også kan få selv de hårdeste bad boys til at tudbrøle. 

Om end, du så er en af dem, der blot snøfter lidt eller en af dem, der ikke kan nøjes med én pakke kleenix, så læn dig godt tilbage og nyd et ordentligt romantik-boost fra os til dig.

Psst... Se 12 af tidens mest romantiske filmscener nedenfor!

Crazy Stupid Love - Dirty Dancing-løftet

 

Titanic - ''I changed my mind''

 

The Notebook - ''If you're a Bird, I'm a Bird''

 

Ghost - Slutscenen

 

Sex and the City (the Movie) - Genforenelsen

 

Dirty Dancing - ''The Time of my Life''

 

Dear John - Kys i regnen

 

Coyote Ugly - Sceneskræk

 

Pearl Harbor - Flyvetur og lagner

 

The Holiday - De første tårer

 

Pretty Woman - Halskæden

 

Fifty Shades of Grey - ''Love me like you do''

Har du stadig ikke fået nok af romantiske film? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet 20 af de mest romantiske kærlighedsfilm nogensinde til dig. 

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

30 gennemført romantiske kærlighedsfilm

Relaterede artikler