Dagens bedste nyhed: Kom på SKAM-tur i Oslo

Oplev Oslo med ny SKAM-guide
Foto: SKAM

”Kødder du?” Nei, det gjør vi inta… Turistkontoret Visit Oslo har de seneste måneder oplevet en stigende efterspørgsel på stederne i byen, hvor den populære norske undomsserie SKAM er indspillet.  

Derfor har Visit Oslo lavet den ultimative treat til hele verdens SKAM-fans: en særlig SKAM-tour, der giver mulighed for at besøge de steder, hvor Noora, William, Isak og Eva er på første date, får deres første kys eller lejer et hotelværelse. Med andre ord; alle de steder, vi allesammen husker som særlige i den populære tv-serie. 

Læs også: NRK bekræfter, at fjerde sæson af Skam er på vej

Det er ikke første gang, at vi ser en af de såkaldte serie-guides, som det er tilfældet med SKAM-touren i Oslo. I dag er det også muligt at opleve New York, "the Sex And The City-way" og Wisteria Lane "the Desperate Housewifes-way". 

Se også: Derfor er vi besatte af tv-serien ”Skam”

Der er ingen tvivl om, at den norske serie er populær, og det ser ud til, at Visit Oslos nye 'SKAM-guide' bliver det samme. Kortet over guiden blev offentliggjort på nettet den 16. januar 2017 og er allerede nu blevet vist mere end 55.000 gange. Lige pludselig er Oslo blevet en turistmagnet - og vi forstår godt hvorfor! 

... For hvem har ikke lyst til at bookse SKAM-touren, næste gang turen går til Oslo?

Vi har samlet otte af vores særlige favorit-steder fra serien, som du kan besøge i Oslo, i galleriet herunder. Den fulde guide kan du se på Visit Oslos hjemmeside her

Oplev Oslo med ny SKAM-guide

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler