Caroline Wozniacki har fået rolle i HBO serie

Caroline Wozniacki
Foto: All Over Press

Det kan godt være at Caroline Wozniacki er på vej ned ad verdensranglisten, når det kommer til tennis, men måske er hun på vej til toppen i tv-branchen ...

Caroline Wozniacki har nemlig offentliggjort på Twitter, at hun nu også udvider sit CV som tv-stjerne.

Læs også: Se Caroline Wozniacki i kendt mandemagasin

Tv-serien, hvori Caroline Wozniacki kan opleves, er HBO’s komedieserie ’Ballers’, der handler om en gruppe fodboldspillere, deres familier, venner m.m.

I teaseren for afsnit 2 (’Enter The Temple') i seriens anden sæson, får vi et lille glimt af den danske tennisstjerne iført tennistøj, og på Twitter skriver Wozniacki, at det rigtigt er hende, vi ser i teaseren:

”Glem ikke at følge med på søndag. Og lad være med at nyse eller at kigge væk, så går du glip af det.”

Hvor stor en rolle Caroline Wozniacki har i afsnittet af 'Ballers' vides ikke med sikkerhed, men noget kunne tyde på, at hun spiller sig selv. Herudover har hun fornøjelsen af at spille sammen med bl.a. Dwayne Johnson, der også er kendt som 'The Rock'.

Læs også: Mandagsmuse: Nina Agdal

Selvom Caroline Wozniackis Twitter-kommentar antyder, at det kun er kort tid, vi kan se hende på skærmen, så synes vi alligevel det er sejt, at den danske tennisstjerne er med i HBO-serien.

Vi synes i det hele taget, at det er sejt, at se danske kvinder i de store tv-hits, herunder skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen, der er aktuel med hele to HBO-serier - 'Vinyl' og 'Game of Thrones'.

Du kan få et glimt af Caroline Wozniacki i teaseren for det kommende afsnit af 'Ballers', her.

Når Caroline Wozniacki ikke spiller tennis eller er på TV, så kan vi være heldige at se hende i flotte kjoler og høje hæle. I galleriet har vi samlet billeder af søde Caroline Wozniacki på den røde løber.

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Caroline Wozniacki

Relaterede artikler