Britney is back! Dét beviste hun til årets Billboard Music Awards

Foto: All Over Press

Da magasinet Billboard søndag den 22. maj afholdte det årlige Billboard Music Awards, beviste Britney Spears på flere måder, at hun stadig er aktuel som pop-prinsesse, og at hun stadig har en masse at byde på.

Britney Spears modtog nemlig den eftertragtede Billboard Millennium Award til årets Billboard Music Awards og placerer sig derfor som nummer tre i rækken af artister, der har fået tildelt den anerkendte pris. Prisen gives til artister, der har opnået noget ekstraordinært eller har haft en særlig indflydelse på musikindustrien. 

Foto: All Over Press

Herudover var hun også i sit es, da hun åbnede Billboard Music Awards med en energifyldt optræden med masser af girl power.

Se også: ELLE Style Awards 2016: Aftenens 10 sødeste par

Britneys optræden bestod af et mix af syv af hendes velkendte numre, indledt med ’Work bitch’ efterfulgt af bl.a. ’I’m A Slave 4 U’, ’Womanizer’ og afsluttet med ’Toxic’.

Denne optræden må siges at være et kæmpe live comeback for Britney, da hun nok bedst huskes for sin katastrofale optræden til MTV Awards i 2007.

I går beviste hun så, at hun er nået rigtig langt siden da, og at hun fortsat formår at imponere sit publikum og sine fans.

Se også: ELLE Style Awards 2016: Se alle kjolerne på den røde løber

Showet indebar bl.a. dansere, koreografi fra de gamle numre, Britney der red på en stor guitar, pole dancing og kostumeskift. Under ’Womanizer’ smed Britney nemlig sin jakke og dansede efterfølgende rundt kun iført en rød bikini.

Dette var hun dog helt og aldeles i sin gode ret til, da det var meget tydeligt, at Britney ikke har ligget på den lade side med hensyn til at holde sig i form. Hverken Britneys kostume på scenen, eller hendes outfit på den røde løber, overlod meget til fantasien, men afslørede til gengæld, at pop-prinsessen er i fysisk topform, hvilket hun stolt kan vise frem.

Nedenfor kan du se Britneys optræden med dine egne øjne:

Video credit: ELLE UK

Udover at fyre den af på scenen var Britney Spears også i topform på den røde løber, og i galleriet kan du se hende - og alle de andre celebre stjerner - og deres fine kjoler til årets Billboard Music Awards.
 

Se alle de glamourøse kjoler fra Billboards Music Awards 2016

 
 

Relaterede artikler