The Beckhams: Kom med bag familiens succes

Foto: @victoriabeckham

I denne måneds ELLE, har Fashion & Beauty Director, Anne P., interviewet den smukke og ambitiøse Victoria Beckham om det seneste projekt: Victoria Beckham Beauty, som blev lanceret i Danmark den 17. oktober 2016.

Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med Victoria Beckham og alle hendes spændende projekter indenfor mode og skønhed, men derfor er vi mindst ligeså imponeret over hendes familie, og det familiesammenhold, som familien altid udstråler. Og måske er det netop det, der er nøglen bag familiens succes? 

Victoria Beckham udgør en sjettedel af 'The Beckhams', bestående af Victoria Beckham selv, fodboldstjernen David Beckham og deres tre sønner Brooklyn (17 år), Romeo (14 år) og Cruz (11 år) og datteren, Harper (5 år). 

Både Victoria og David Beckham må virkelig siges at have levet 'The American Dream'. Victoria har været en del af den populære pigegruppe Spice Girls i 1990'erne, og hun er efterfølgende blevet en ambitiøs forretningskvinde, der i dag har sit eget succesfulde modebrand og makeup-kollektion. Derudover, så er David Beckham en af verdens største fodboldspillere gennem tiden og har spillet i nogle af de største fodboldklubber som Manchester United og Real Madrid. 

Læs også: Dagens beauty-tip: Sådan får du hud som Victoria Beckham 

Men selvom de er en travl og succesfuld familie, så er der ikke nogen tvivl om, at familien er tæt knyttet - uanset hvad er familen altid at finde på forreste række til Victorias modeshows eller på lægterne, da David stadig spillede klubfodbold. Det er et sammenhold, der får dem alle til at bevare jordforbindelsen og som på mange måder er meget beundringsværdigt deres liv som 'kendisser' taget i betragtning. Og lige præcis familiens sammenhold og jordforbindelsen kom Victoria Beckham ind på, da ELLEs Anne P. mødte den succesfulde kvinde i London: 

”David afleverede børnene i skole i morges,” fortalte hun først grinende og fortsatte:”Jeg kan godt lide at danse, så jeg har en personlig træner, der kommer hjem til mig hver morgen, og så sætter vi høj musik på og træner. Træner og danser. Det, synes jeg faktisk, er ret sjovt. Og selv om det stadig er hårdt, så hjælper det, når musikken er høj, og det er noget, jeg godt kan lide. I morges havde jeg vinduerne åbne, og musikken var superhøj. Jeg er i fuld gang med vægtene og får så lige kigget ud igennem vinduerne, hvor mine børn står sammen med David, som er ved at følge dem i skole, og de skraldgriner og danser med. Det var ligesom en familie-work-out. Det var vildt sjovt!”

Se også: Shop luksusvarer til en slik i London lige nu 

Men det er ikke kun forældrene, der er succesfulde, når det kommer til familien Beckham.

Den mellemste søn, Romeo på 14, er allerede en eftertragtet model, som blandt andet kan skrive model for Burberry på CV'et, mens den yngste søn Cruz er allerede har vist sig at være en fantastisk sanger, som optager videoer, hvor han synger. Rygterne har faktisk allerede svirret om, hvorvidt Cruz er den næste Justin Bieber

Den ældste søn er den 17-årige Brooklyn Beckham, som i den grad også har gjort sig bemærket. Det var nemlig ham, der var hyret som fotograf, da Burberry skød deres nyeste parfumekampagne... og det må alligevel siges at være ret cool i en alder kun 17 år. Men på trods af det store hus og de berømte forældre, så har Brooklyn stadig haft et helt 'almindeligt' ungdomsjob. Før Brooklyn blev fotograf for Burberry, arbejdede han nemlig som opvasker i to år på den lokale café, tæt på Beckham-familiens hjem i London. Victoria Beckham har i denne forbindelse udtalt i The Ellen Show, at det er vigtigt for både hende og David, at deres børn har en god arbejdsmoral. 

Læs også: ELLE guider dig til at få hårlooket som til Victoria Beckhams modeshows

Udover de tre skønne drenge, så har det længe været en drøm for Victoria Beckham at få en lille pige. Og det har hun fået med lille Harper, som i den grad har bevist, at man ikke kan være for ung til at have succes i Beckham-familen. Harper på fem år har nemlig allerede en del at skulle have sagt, når Victoria designer sine kollektioner

Om Victoria og Davids fire børn har Victoria til The Ellen Show udtalt:

"Børnene er fantastiske, de er virkelig gode børn! De arbejder hårdt i skolen, de er glade, de er sjove og ja, de er bare nogle skønne børn. Og hun (Harper) er så sød, og drengene er fantastiske med hende. Hun er en lille tomboy. Hun elsker sine små kjoler, men hun elsker også at tage sit fodboldtøj og fodboldstøvler på og gå ud i haven med hendes brødre og bare løbe og tumle rundt. Og det synes jeg er fantastisk." 

... Så det er altså muligt både at være Hollywood-kendisser og have et almindelig familieliv, hvor familieværdier som sammnhold og ydmyghed står øverst på listen. 

Se med i galleriet, hvor du kan se skønne billeder af Beckham-familien, som de selv har uploadet på deres Instagramprofiler. 

Bagom the Beckhams

Relaterede artikler