3 podcasts, du skal kende

3 podcasts, du skal kende
Foto: All Over Press

Vi lever digitalt og kan knap nok huske dengang, hvor vores hænder ikke knugede sig kronisk om en smartphone og vores blik ikke konstant flakkede til en skærm, der lyste op i en notifikation... Vi er og bliver digitale, og netop derfor har vi i denne måned dedikeret et helt nummer af ELLE til tidens hotteste digitale trends og tendenser. I magasinet kan du blandt andet læse om dos og don’ts på de sociale medier og blive guidet til de webshops, der kan gøre dit liv lettere (og pænere!).

Men man kan ikke sige A uden at sige B - og med online-livet kommer også et behov for livet offline - i hvert fald for en stund. Og i det limbo, der er opstået mellem on/off findes den herlige ny 'it'-kur mod at være på: Podcasts! De herlige små lydbidder er en en slags Netflix i radio-format, der tilbyder programmer om alle emner on-demand. Med andre ord: Du misser aldrig et program, fordi du er på farten, og du bliver ikke afbrudt undervejs af musik, reklamer og nyheder i podcasts. Det er derfor ganske forståeligt, at man simpelthen ikke kan komme uden om de små on-demand lydbidder i to-go-format, når man taler om digitale trends og tendenser. Derfor har vi fundet tre podcast, som du ikke må gå glip af!

Podcasts er geniale at sætte på når du gør rent, laver mad, går en tur eller kører bil. De er den perfekte afkobling fra det konstante 'always-on'-syndrom, og de giver anledning til, at man bare lytter lige dér, hvor man nu er, uden selv at skulle gøre noget. Og det bedste af det hele er næsten, at man ud over at blive underholdt af de skønne typer bag mikrofonerne, tilmed også kan lære noget om de emner, der interesserer en. Win-win!  

Læs også: ELLE-redaktionens digitale vaner – og vores sommer i emojis!

Men der findes et utal af podcasts derude - og hvilke nogle er det lige, der er værd at lytte til? Og hvor og hvordan finder man dem? 

Det undersøgte vi, og i galleriet kan du se vores tre bud på podcasts, som vi er sikre på, falder i enhver ELLE-piges smag. Der er både en hyggelig, en modeorienterede og en podcast leveret af en international it-girl - og de er alle tre et lyt værd! 

3 podcasts, du skal kende

ELLE Style Awards banner

Relaterede artikler