Horoskop Sådan bliver din september måned

Illustration: Mette Boesgaard

Vi kan, som bekendt, sjældent forberede os på det danske vejr, der gerne tager os i øst og vest og særligt i denne tid omkring slutsommeren og startefteråret. Planerne om rosé og havdyp skiftes i sidste øjeblik ud med biografture og popcorn, og sweateren afløses af florlette kjoler indtil næste dag, hvor varmen pludseligt er vendt retur. Mildest talt, forvirrende!

De fleste af os er tilbage på arbejde, og sommerferien har stille og roligt slået sin sidste krølle - corona fylder stadig en masse i vores bevidsthed, og mange af os gør en masse tanker om nutiden, fremtiden og os selv. Nogle har brug for at bryde op, finde nye relationer og starte på ny, hvor andre har brug for at søge indad i det velkendte og trygge. 

Læs også: Denne cocktail skal du vælge ifølge dit stjernetegn

Hvad, vi til gengæld alle sammen kan have brug for, er klare linjer og gode råd i en forvirrende og rodet tid, og imens vi har opgivet at forberede nogen som helst på vejret, så forbereder vi dig i stedet på den kommende tid i samarbejde med ELLEs faste astrolog, Felicia Stålkrantz Baurén. Så læs med, når vi skuer mod stjernerne og spår din september måned ud fra dit stjernetegn.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Månedens horoskop er jomfruen, som er et jordtegn, der styres af den snakkesalige Merkur. Hun har altid en kvik  kommentar og kan tale sig ud af alt. Hun er jordnær, men holder af at bestemme – dog helst fra kulissen. Hun er fyldt med omsorg, er en pålidelig veninde og en kærlig partner.

Horoskop september 2020

Relaterede artikler