Horoskop Sådan bliver din september måned

Illustration: Mette Boesgaard

September er lig med efterår.

Dagene bliver kortere, bladene bliver brune og falder til sidst af træerne, og vi kryber os sammen derhjemme med en varm kop te og tæpper i de blødeste materialer. Jo jo, efteråret kan nu også noget.

Men hvor skal du være på vagt?

Er der særlige dage/uger, hvor dine chancer for et vellykket stævnemøde er bedre end andre? Skal du rejse udenlands for at høste septembers frugter til dig, eller gør du klogest i at søge indad og fokusere på dig selv før andre?

Alt det og meget mere kan månedens horoskop forhåbentligt gøre dig klogere på.

September står i jomfruens tegn – men lige meget om du er løve, tvilling eller skorpion kan du læse om, hvordan din måned vil tegne sig herunder:

Månedens stjernetegn: Jomfru 24/8-23/9

Horoskop af: Susanne Taylor

Jomfruens kvinde er den feminine og introverte type. Hendes blik for detaljer og ordenssans gør hende til en dygtig leder i servicebranchen.

Struktur og systemer fungerer upåklageligt i alle livets forhold for hende, og man kan stole på en jomfru-kvinde; hun er garant for både praktiske opgaver og et stabilt familieliv. Garderoben er smagfuld og smuk; tøjet dufter skønt, skoene matcher håndtasken. Delikate jomfruer er bl.a. Kaia Gerber, Lou Doillon, Natasha Goldenberg, Ulyana Sergeenko og Carine Roitfeld.

Swipe løs i galleriet og find dit stjernetegn, hvor du kan læse, hvordan din september måned vil tegne sig…

Horoskop september 2019

 

Relaterede artikler