Horoskop Sådan bliver din oktober måned

Illustration: Mette Boesgaard

Selvom sommer er de flestes yndlingsårstid, så er der noget helt fantastisk ved at se årstiden skifte - og efteråret er uden tvivl en af de smukkeste sæsoner. Den grønne farvepalette bliver erstattet med roligere rødbrune nuancer, luften bliver mild og frisk, og de mørkere aftener bliver i højere grad brugt hjemme under dynen.

Men med en ny sæson og corona, der stadig lurer i krogene, følger også en masse tanker, overvejelser og rutiner, som kan være uoverskuelige. Hvad skal der ske på arbejdet? Hvordan finder jeg kærligheden? Hvornår kommer vi nogensinde ud at rejse igen? 

Læs også: Denne cocktail skal du vælge ifølge dit stjernetegn

For at hjælpe dig på vej har ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén set på, hvordan stjernerne og planeterne står for at spå, hvad din kommende måned har at byde på.

Vægten 23/9 - 22/10

Månedens horoskop er vægten, som styres af kærlighedsplanten Venus - og hun er lattermild, charmerende og omsorgsfuld. Hun omgiver sig gerne med mange venner, men afskyr konflikter og har tendens til at beskytte sig selv, hvis der er uenighed i gruppen. Hun ønsker inderst inde alle omkring sig det bedste.

Horoskop oktober 2020

Relaterede artikler