Horoskop Sådan bliver din oktober

Illustration: Mette Boesgaard

Efteråret har for alvor taget fat, og sommeren virker pludselig lang væk. Måske oplever du større lyst til indendørs hygge eller gåture i skoven, som snart vil være beklædt i efterårets brune nuancer. 

En ny måned byder som altid på et nyt ELLE på gaden. I denne måned fejrer vi ELLEs 10 års fødselsdag, og det store jubilæumsnummer er på gaden fra den 27 september 2018. Udover interviews med dekadens mest indflydelsesrige kvinder, byder bladet selvfølgelig også på et horoskop. 

ELLEs astrolog Susanne Taylor har set på, hvordan stjernerne og planeterne står, og hun har fundet ud af, hvad din kommende måned har at byde på.

Månedens stjernetegn: Vægt 24/9 - 23/10.

Horoskop af: Susanne Taylor

Vægtens kvinder er smukke, kloge og intelligente. De er ambitiøse og stræber efter at gøre en forskel for andre. De har overblik i kriser og kan som ingen andre skabe fredelige forhandlinger. Retfærdighed er deres varemærke, men de kan også skabe splid og intriger, hvis de ikke får deres vilje. Deres charmerende væsen virker tiltrækkende på andre, og de elsker eksklusivt tøj, sko og tasker. Skønne vægte inkluderer Catherine Deneuve, Jade Jagger og Marion Cotillard.
 
Læs også: Dit stjernetegn guider: Her er den type, du skal date i 2018.
 
Læs månedens horoskop for både vædderen og alle de andre stjernetegn i galleriet herunder: 
 

horoskop oktober 2018

 

Relaterede artikler