Horoskop Sådan bliver din maj måned

Illustration: Mette Boesgaard

Den sidste måned af foråret skydes snart i gang, og et nyt nummer af ELLE er på gaden. Et nyt nummer af ELLE betyder naturligvis også dit månedlige horoskop leveret af ELLEs faste astrolog, Susanne Taylor.

Og hvad har maj måned så egentlig i ærmet til dig?

Er det måske i maj måned, at du skal passe lidt ekstra på dig selv og skrue ned for arbejdsopgaverne? Eller skal du passe og pleje kærligheden en lille smule ekstra?

Eller måske kan det også være, at maj måned vil give dig nogle økonomiske udfordringer, og at det derfor kan være en god idé at sætte sig ind i skat og pension?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Maj måned står i tyrens tegn, men uanset hvilket stjernetegn du er født i, byder maj på et hav af muligheder.

Månedens stjernetegn: Tyr 21/4 – 21/5

Horoskop af: Susanne Taylor

Tyre-kvinden er født under kærlighedsgudindens planet, Venus. Hun skaber sit eget kunstneriske livsstilsimperium. Et liv med rigdom og overflod er målet for hendes lykke og tryghed. Der arbejdes hårdt på økonomisk uafhængighed, og hun er en dygtig og hård forretningskvinde. Der kan være fare for arrogance og grådighed. Hun er romantisk og værner om familietraditionerne. Tøjstilen er fin, flot og raffineret. Lækre tyrekvinder inkluderer Emmanuelle Alt, Audrey Hepburn, Bianca Jagger og Garance Doré.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Swipe løs i galleriet nedenunder og find dit stjernetegn, hvor du kan læse, hvordan din maj måned vil tegne sig…

Sådan bliver din maj måned

Relaterede artikler