Horoskop Sådan bliver din januar måned

Illustration: Mette Boesgaard

Med varsomme skridt er vi trådt ind i det nye år - og mens vi krydser alt, vi kan, for at det bliver et bedre år end 2020, bliver vi nødt til at væbne os med tålmodighed og lade det tage den tid, det tager. 

Når det er sagt, så betyder det selvfølgelig ikke, at vores liv skal sættes på pause. 

Med et nyt år følger nemlig en masse tanker, overvejelser og drømme. Hvad har året i vente? Opnår jeg de ting, jeg gerne vil? Hvad skal der ske på arbejdet? Finder jeg kærligheden? Kan vi mon komme ud at rejse igen?

Læs også: Denne cocktail skal du vælge ifølge dit stjernetegn

For at hjælpe dig på vej har ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén set på, hvordan stjernerne og planeterne står for at spå, hvad årets første måned byder dig.

Januar står i stenbukkens tegn. Du kan læse mere om stenbukken herunder - og alt hvad stenbukkens sæson har at tilbyde de andre stjernetegn i galleriet.

Stenbuk 22/12 - 20/1

Den firkantede, praktiske og meget fornuftige stenbuk er styret af kommunikationsplaneten Mars. Stenbukken er lun, behagelig og intelligent. Hun trives bedst med at arbejde alene, og når hun skal arbejde sammen med andre, vil hun helst bestemme. Hun har dog masser af varme, en skøn humor og et forunderligt syn på livet. Det kan tage tid at lære en stenbuk at kende, men det er ventetiden værd.

Horoskop januar 2021

Relaterede artikler