Horoskop Sådan bliver din januar måned

Illustration: Mette Boesgaard

Vi har netop overstået både jul og nytår, og mange føler måske, at januar er lidt trist og grå ovenpå en måned med fuld fart og masser af hygge.

Men januar behøver slet ikke at være så trist, som du går og tror, for måske er der masser af gode ting i vente for dig.

Når vi træder ind i en ny måned, byder vi også endnu et nummer af ELLE velkommen på gaden. Og udover en masse forskellige interviews med inspirerede og cool kvinder, så indeholder magasinet selvfølgelig også horoskop for denne måned.

ELLEs astrolog Caritas Fischer har kigget på stjernerne og planeterne og fundet ud af, hvad din kommende måned kommer til at byde på.

Månedens stjernetegn: Stenbukken 22/12 - 20/1

Horoskop af: Caritas Fischer

Stenbukkekvinden arbejder hårdt! Om det er i karrieren eller i privatlivet, tager hun intet for givet, og hun er altid klar til at nå højere og blive bedre. Denne attitude giver tidlig anerkendelse, men det er først senere i livet, hun selv finder ro i sine evner. Hun har en tør humor, fantastisk smag og dybe instinkter. Der er både vis kvinde og topchef over hende, og andre følger hende med glæde.

Find dit stjernetegn i galleriet herunder og se, hvad januar har i vente til dig. 

Horoskop januar 2020

Relaterede artikler