Horoskop Sådan bliver din december måned

Illustration: Mette Boesgaard

Tiden flyver af sted, og før vi får set os om, skal vi skrive december i kalenderen. Og med december kommer julen, så vi kun klappe i vores hænder og glæde os til tiden, vi går i møde. 

Julehyggen skal for alvor skydes i gang, og vi kan næsten ikke vente med at pynte juletræet, til at bage en masse julegodter og hygge lidt ekstra om alle dem, vi har kær. 

Når en ny måned banker på døren, lander det nye ELLE også på gaden.

Et nummer, hvor forsidemodellen prydes af litteraturanmelder og kulturdebattør Katherine Diez, hvor du kan møde tre familie, hvis juletraditioner er skabt af de kvindelige overhoveder, og hvor du kan blive inspireret til din julegaveliste.

ELLEs decembermagasin byder selvfølgelig også på ELLEs månedlige horoskop, og her har astrologen Caritas Fischer kigget på stjernerne og fundet ud af, hvad du kan vente dig af din kommende måned. 

Månedens stjernetegn: Skytte 23/11-21/12

Horoskop af: Caritas Fischer 

Skyttekvinden er en sandhedssøger, som aldrig siger nej til eventyr. Hun føler sig tryg med det  fremmede, mens forudsigelighed giver hende myrekryb. Hendes appetit på viden fører hende ud i lange studier og endnu længere rejser. Hun er halvt diva, halvt udendørstype, og man finder både glimmer og GoreTex i hendes skab. Spiritualitet søger hun gennem bevægelse – om det så er yoga eller sex.

Skønne Skytter er bl.a. Jane Birkin, Marina Abramovic, Taylor Swift, Joan Didion og Maria Calla.

Scroll løs i galleriet nedenfor og find ud af, hvordan din december måned bliver. 

Decemberhoroskop

 

 

Relaterede artikler