Horoskop Sådan bliver din december måned

Illustration: Mette Boesgaard

Tiden flyver afsted, og lige om lidt står der december måned på kalenderen. Vi glæder os, for det betyder, at julehyggen for alvor bliver skudt i gang med æbleskiver, lun gløgg, kalenderlys og julepynt her, der og alle vegne.

En ny måned betyder også, at der er landet et nyt ELLE på gaden – denne gang med julen som tema. Udover gode styling-tips til de kommende julefrokoster og eksklusive interviews med blandt andre Gossip Girl-skuespilleren Blake Lively, så byder bladet naturligvis også på ELLEs månedlige horoskop.

Læs også: Disse stjernetegn skal ikke date hinanden 

ELLEs astrolog Susanne Taylor har set på, hvordan stjernerne og planeterne står og fundet ud af, hvad din kommende måned har at byde på.

Månedens stjernetegn: Skytte 23/11 – 21/12

Horoskop af: Susanne Taylor

Skyttekvinden er fightertypen. Hun er social, glad og vellidt. Og hun er optimistisk og ser det bedste i alle situationer. Hendes domæne er kommunikation, og hun er en nørd til sproglige udfoldelser. Det er ingen sag at formidle budskaber for eliten! Rejselivet går til historiske og eksotiske steder med børn og hele familien. Humøret afgør dagens tøjstil, men det skal være afslappet, lækkert og komfortabelt. Cool Skytter inkluderer Jane Birkin, Maria Callas, Joan Didion og Marina Abramovic.

Find dit stjernetegn i galleriet og se hvordan din december måned vil tegne sig…

December horoskop 2018

Relaterede artikler