Horoskop Sådan bliver din august i følge dit horoskop

Illustration: Mette Boesgaard

August banker på, og de lune sommervinde, brædte sensommerfarver og den allersidste feriestemning sætter ind, inden vi igen vender tilbage til hverdagen og virkeligheden - og ikke mindst efteråret. Så nyd den sidste sommermåned, spis en ekstra is, mens det stadig er varmt og hop i havet mens du stadig kan gøre det uden at få blå læber... Men hvad kan du (også) se frem til i august i følge dit horoskob?

Læs også: Hvilken Sex and the City-karakter er du baseret på dit stjernetegn?

August måned står i løvens tegn, men uanset hvilket stjernetegn du er født i, har ELLEs astrolog Susanne Taylor set på, hvordan stjernerne og planeterne står og fundet ud af, hvad din kommende måned har at byde på.

Månedens stjernetegn: Løven 23/7-23/8

Horoskop af: Susanne Taylor

Løvekvinden er munter og charmerende. Hun er født til at være midtpunktet ved hver en fest. Solsiden er da også hendes domæne; hun trives ikke som en skyggeblomst. Karrieren betyder alt, og skuespil og underholdningsverdenen bliver ofte hendes skæbne. Hun er slank og velplejet, og hendes rober oser af elegance. Suveræne løvekvinder inkluderer bl.a. Coco Chanel, Jackie O. og Ines de la Fressange.

Læs med i galleriet, hvor ELLEs astrolog på baggrund af stjernernes visdom, giver sit bud på din kommende måned:

Sådan bliver din august i følge dit horoskop

 

Relaterede artikler