Horoskop Sådan bliver din april måned

Illustration: Mette Boesgaard

Vi ved, at ingen kan foretage sig noget socialt lige for tiden, og vi sidder alle og arbejder hjemmefra eller prøver at få tiden til at gå med praktiske og kreative projekter.

Udover det, nyder vi solens stråler på alle tænkelige måder, hvor vi stadig kan holde social distance og være sammen på afstand.

Vi spekulerer også alle på, hvor længe denne virus vil florere, og hvornår vi igen må gå ud og nyde foråret sammen med vores kære - for ikke at tale om, hvornår vi må gå på arbejde igen.

Imens du sidder indendørs, kan du læse med her, hvor ELLEs faste astrolog, Caritas Fischer, endnu en gang har kigget i stjernerne og skrevet om, hvordan din april måned kommer til at se ud.

Læs også: De 10 bedste ting, der er kommet ud af coronakrisen

Vædder 21/3 – 20/4

Horoskop af Caritas Fischer.

Vædderen er en karismatisk pioner, som elsker at udforske nye områder både privat og på arbejdet. Hendes største udfordring er, at hun hurtigt bliver træt af ting og derfor hurtigt går videre til næste projekt. Som partner er vædderen passioneret, og fysisk kontakt er vigtigt – hun vil aldrig kunne have et platonisk forhold. Hun har et iltert temperament, og når hun er ude af balance, kan hun blive ekstremt jaloux”.

Læs om dit stjernetegn i galleriet herunder.

Sådan bliver din april måned 2020

 

Relaterede artikler