Kærlighed Nyt datingprogram bestemmer dit match ud fra dit stjernetegn

Foto: Friends

Ikke nok med at dit stjernetegn har betydning for, hvem du er som person, så kan stjernerne også guide dig i dit kærlighedsliv. Der er nemlig nogle stjernetegn, der matcher bedre med hinanden end andre.

Det har det splinternye datingprogram ’Matchet på mælkevejen’ på DR3 sat sig for at undersøge nærmere. Her bliver otte singler nemlig matchet på baggrund af deres stjernetegn.

Læs også: Sådan bliver din juli måned

Eksperterne, Amalie Bendixen og Marianne Gellert, er hovederne bag eksperimentet ’Matchet på mælkevejen’, og de er også værterne på den populære stjernetegnspodcast ’Astropod’.

Amalie og Marianne står for at sætte de otte singler sammen i perfekte matches udelukkende ud fra deres stjernetegn. De har hverken set eller mødt deltagerne inden.

Læs også: Her er dit lykketal ifølge dit stjernetegn

Om stjernetegnene virkelig kan fungere som Amor, må du se programmet for at finde ud af. Programmet får premiere den 8. august 2021 på DR3.

Vi glæder os til at følge med og se, om kærligheden vinder!

Læs også: Det her er Fiskens styrker og svagheder

Psst ... I galleriet herunder kan du opdage, hvilken cocktail, som passer bedst til dig ud fra dit stjernetegn - så ved du, hvad du skal bestille næste gang i byen, når du ikke kan bestemme dig!

Dit perfekte cocktail-match, baseret på dit stjernetegn

Læs også: Det siger dit stjernetegn om din hjemmearbejdsmoral

Relaterede artikler