Horoskop Hvad står der i stjernerne om din valentinsdag? Se dit valentins-horoskop her

Foto: Dirty Dancing

Valentinsdag, dagen fyldt med hjerter, røde roser og amors berømte pil. Der er flere historier om, hvordan valentinsdag blev til.

De historier, der er mest dokumenterede, indeholder alle en helgen ved navn ”Valentin” og hans tilknytning til det romerske imperium og kærlighed.

Læs ogsåSådan bliver din februar måned

Mange af os kender valentinsdag som dagen, hvor vi fejrer kærlighed til en partner ved at sende kort eller breve, give gaver eller blomster og arrangere romantiske middage. Dagen er for nogle fyldt med chokolade og mousserende vin.

På grund af corona-pandemien må vi desværre blive hjemme og fejre kærlighedens dag i år. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan holde en romantisk og corona-venlig valentinsdag, så læs med HER

Sådan bliver din valentinsdag i år

Astrologsiden Starsignstyle har tjekket stjernerne for, hvordan det kosmiske vejr ser ud for dig den 14. februar 2021. Læs med herunder, og find ud af, hvordan din valentinsdag ser ud i år.

Sådan bliver Vædderens valentinsdag 

Du vil måske gerne bruge valentinsdag på at forkæle dig selv og tilgodese dine egne behov fremfor andres. Nyd en stille stund i dit eget selskab; se en god film eller lav en afslappende hjemmespa.

Hvis du gerne vil tilbringe tid med dine nære, så overvej muligheden for at gøre dette online, hvis I er forhindret i at mødes fysisk i disse tider.

Sådan bliver Tyrens valentinsdag 

Valentinsdag vil i år for dig være en god dag til at socialisere og hjælpe andre. Brug din energi på noget, der gør en kæreste eller ven glad. Karma vil hjælpe dig senere! 

Sådan bliver Tvillingens valentinsdag 

Valentinsdag står for dig på eventyr! På valentinsdag er heldet med dig på kærlighedsfronten. Brug heldet på en interllektuel eller følelsesmæssig måde.

Sådan bliver Krebsens valentinsdag 

På valentinsdag vil du have bedre mulighed for at forstå dem omkring dig. Brug det til at stille spørgsmål, og blive involveret i dine nærmestes inderste tanker. 

Sådan bliver Løvens valentinsdag 

Heldet er med dig på valentinsdag. Hvis du er singel, så sig ja til en date! Det kan lede til noget magisk. 

Hvis du allerede har en valentinsdate, så vil det blive en aften, du sent vil glemme. 

Læs ogsåHvad er forskellen på ild-, jord-, luft- og vandtegn

Sådan bliver Jomfruens valentinsdag 

Valentinsdag vil for dig være en dag fyldt med mange muligheder. Vær innovativ, når det kommer til at vise din kærlighed til en af dine nærmeste! 

Sådan bliver Vægtens valentinsdag 

Heldet vil være med dig på valentinsdag. Planeterne giver dig lov til at være vild! 

Vær ikke bange for at spørge efter, hvad du vil have... måske vil du få det. Nyd det! 

Sådan bliver Skorpionens valentinsdag 

Hold valentinsdag lidt tidligere i år - du vil ikke fortryde det! Lørdag indeholder nemlig stor chance for nydelse. 

Sådan bliver Skyttens valentinsdag 

Valentinsdag vil medbringe succes for dig.

Hvis du går rundt med nogle ideer, så er det dagen til at føre dem ud i livet. Hvad end det er en udflugt eller en romantisk middag - det bliver en succes! 

Sådan bliver Stenbukkens valentinsdag 

Lørdag er en god dag til sjov og kærlighed - så hold valentinsdag lidt tidligere. Hvis du fokuserer på nydelse og positive tanker, kan det blive dagen, hvor fantasi bliver en realitet.

Sådan bliver Vandmandens valentinsdag 

På valentinsdag vil du være fyldt med ny energi. Der er stor chance for, at heldet er med dig, hvad angår en sød date eller dine bedste venner.

Sådan bliver Fiskens valentinsdag

Valentinsdag vil være en følsom dag for dig - sørg for en masse selvkærlighed. Nyt håb for fremtiden vil komme til dig. Dream big!

Læs ogsåAstrolog forudser: Dette stjernetegn får det bedste 2021

Relaterede artikler