Dit stjernetegn dikterer: Dette badedyr skal du købe til sommer

Foto: PR

Sommeren er på vej, hvilket betyder, at du snart kan hoppe i den løse sommerkjole, pakke strandtasken og cykle af sted mod strandens varme sand og vand. 

De varmere temperaturer byder altid på uanede muligheder, og uanset om du planlægger at samle alle dine veninder til en fest på stranden, eller om du hellere vil flyde rundt i en pool med en god bog, så skal du huske sommerens vigtigste accessory - et fashionabelt og sjovt badedyr.

Læs også: Dit stjernetegn afslører: Derfor er du single lige nu

Dit badedyr anno 2018 siger nemlig meget mere om dig, end du måske umiddelbart tror. Ved du fx om du skal vise dig frem på stranden med en pink sportsvogn, eller om du hellere skal gøre din sommer sød med en lækker is?

Vi har kigget mod stjernerne og fundet ud af, hvilken sommer-accessory du skal købe, hvis du vil gøre din sommer helt uforglemmelig, baseret på dit stjernetegn.

Læs også: Victoria’s Secret Angels på Coachella: Se modellernes 26 bedste festival-looks

... Og uanset hvilket stjernetegn du er, så er du garanteret den bedste form for afslapning med disse sjove, vilde og misundelsesværdige badedyr, der alle gør sig umådeligt godt på Instagram ovenikøbet.

Dit stjernetegn dikterer din sommer-accessory

Relaterede artikler