Stjernerne har talt Datingåret 2018 så sådan ud ifølge dit stjernetegn... Passer det på dig?

Foto: Gossip Girl

Stjernerne afgør, mere end du tror. Din fødselsmåned kan, som du nok allerede ved, sige noget om dit temperament, din adfærd og måden, du agerer på, og herunder kan dit stjernetegn altså også fortælle dig alt om, hvordan du datede i år 2018.

Datingappen, Happn, har analyseret på danskernes datingadfærd igennem hele 2018. Vi har tidligere delt resultaterne i forhold til danskernes mest gennemsnitlige datingadfærd, men nu er tiden altså kommet til at dykke ned i astrologien.

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din februar måned.

Nogle personer har bare en helt fantastisk udstråling, som du ikke kan lade være med at blive draget af. Du troede måske, det kunne tilskrives deres shampoo, madvaner eller livstilgang, men nix, analyserne har talt, og særligt fem stjernetegn fik flest Crushes på Happn:

De mest populære stjernetegn:

1. Vædderen

2. Fiskene

3. Løven

4. Skytten

5. Tvillingerne

Andre går derimod den generøse vej og deler likes ud til højre og venstre, og her var der altså også en sammenhæng i forhold til fødselsmåneden.

De mest generøse stjernetegn i hele år 2018 var nemlig:

1. Tvillingerne

2. Vandmanden

3. Skytten

4. Fiskene

5. Stenbukken

Foto: Gossip Girl

På Happn kan man også sende et ’Hello’ og vise sin interesse, inden et Crush er opstået. Det kræver mod og en målrettet adfærd, og tro det eller lad være, men igen var der fem stjernetegn, der oftest sprang ud i et ’Hello’:

1. Vægten

2. Vædderen

3. Jomfruen

4. Vandmanden

5. Tyren

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hvis dit stjernetegn endnu ikke er nævnt, er der dog ingen grund til at tvivle. Selvom du ikke hører til den mest populære, generøse eller modige gruppe, når det kommer til stjernetegn, så har Happn selvfølgelig også gjort dig en tjeneste og analyseret på, hvornår der var størst chance for at finde et crush i år 2018. Du kan se hele oversigten her:

 • Vædderen: juni, juli og august 
 • Tyren: januar, juli og august 
 • Tvillingerne: maj, juni og juli
 • Krebsen: januar, juli og august 
 • Løven: januar, maj og september 
 • Jomfruen: januar, juni og juli
 • Vægten: januar, juli og august 
 • Skorpionen: januar, juli og august
 • Skytten: januar, juli og august
 • Stenbukken: juni, juli og august
 • Vandmanden: januar, maj og juni
 • Fiskene: juli, august og september 

 

Hvis du tror på stjernernes indflydelse på dine præferencer kunne noget altså tyde på, at det også ville være smart at skrue op for charmen i ovenstående måneder i år 2019. 

”Det er tydeligt, at datingadfærden er forskellig fra stjernetegn til stjernetegn. Om det skyldes tilfældigheder eller stjernerne, lader vi være usagt. Det, der er vigtigt at understrege, at kærlighed opstår i det virkelige liv. Så vent ikke for længe med at tage skridtet fra Crush til date”, siger Eugénie Legendre, der er global kommunikationsansvarlig hos Happn.

Og nu da kærlighed opstår i det virkelige liv, kan det jo være godt at gøre sig nogle overvejelser om sin fremtoning på den første date. Vi har kigget nærmere på, hvad din læbestift siger om dig, for farven har måske større betydning, end du lige går og tror! Bliv guidet her:

Første date? Det siger din læbestift om dig!

Relaterede artikler