Annonce

Skru op for den militante elegance med den nye DS 7 Crossback E-Tense

af Aller Creative Studio, annonce for DS 1/12/2020
Sæsonens modetrend smitter af på mere, end du tror. Sæt dig bag rattet i den nye DS 7 Crossback E-Tense og lad de militære referencer dominere.
Denne vinter er uniformsinspirerede detaljer at spotte overalt i modebilledet. Understreg det stærke udtryk og sæt dig bag rattet i den nye DS 7 Crossback E-Tense. Den nye hybrid-model matcher ikke blot militærets detaljeårvågenhed i sit elegante og strømlinede design, men byder også på banebrydende teknologiske løsninger, der næsten er specialstyrkerne værdige.
Franske DS har indtaget Danmark med sin unikke forening af historiske rødder og et modigt avantgarde design samt en række banebrydende og miljøbevidste teknologier. I 2020 lancerede DS deres første hybridmodel; den populære DS 7 Crossback E-Tense. Bilen forener innovative hybridteknologier med klassiske high performancekøreegenskaber som 300 HK-motor og firhjulstræk samt de velkendte DS-detaljer og fornemmelse for finesse, der gør DS-brandet til bilernes svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.