Foto: ELLE x DS
Annonce

'Shine bright like a diamond' til jul

af annonce 3/12/2019
Årets vigtigste højtid er endelig over os, og selvfølgelig skal både du og din smukke juleslæde 'sparkle' til alle julens fester. Vi guider til den ultimative julestil i samarbejde med DS Automobiles og Sisley Makeup.

"Santa baby, forgot to mention one little thing, a ring - and I don't mean on the phone!" ... Ja, mon ikke der er et lille glimt i de fleste kvinder, der kan relatere til ønsket om at finde noget, der skinner under juletræet?

Heldigvis er kvinder verdensmestre i skjulte hentydninger, og derfor kan du snildt gennem hele december droppe små hints om, at du drømmer om diamanter, gennem din makeup og din påklædning.

I december skal du hoppe i kjoler og suits, der er skåret ligeså skarpt som de ædelsten, du drømmer om. Farverne skal også helst holdes i dybe, forførende juvelnuancer, så der ingen tvivl er om, hvad du ønsker dig.

Trenden som vi i ELLE i december kalder 'new minimalism' ses hos mange af de store, internationale designere; fra Victoria Beckham til Bottega Veneta, Stella MacCartney og Gabriella Hearst. Trenden er skabt på lækre, eksklusive materialer som uld, cashmere og læder samt fokus på talje, feminine udskæringer og skarpe snit - altsammen i dybe nuancer som marineblå, mørk rubinrød, kanel, dyb smaragdgrøn og sort tilsat kontrastfarver som champagne og snehvid.

Foto: ELLE x DS
Og tøjet står ikke alene: Makeuppen matcher naturligvis, og et brand, der bestemt forstår sig på forførende produkter, der får øjne og hud til at funkle, er det eksklusive franske makeupbrand, Sisley. Med læbestiften Phyto Rouge kan du skabe sensuelle, rubinrøde læber - der måske kan overtale manden i dit liv til at forære dig en diamant til jul. … Men husk, at diamanter kommer i alle størrelser - og den fineste kommer måske fra den avantgarde franskmand, DS Automobiles. Julens ultimative juvel er den nye DS 3 Crossback fra DS Automobiles, som er indbegrebet af avantgarde, hvilket kommer til udtryk i kombinationen af udsøgte materialer, fine detaljer og flair for finesse. Ser man godt efter, vil man opdage, at DS' logo, fronten på køleren og detaljerne i instrumentbrættet minder netop om diamanter. Så måske skal du overveje om, dit juletræ er stort nok til at denne ædelsten af en bil kan ligge under træet, eller om det er på tide, at du drømme endnu større? I videoen nedenfor kan du lade sig inspirere til dit næste jule- og makeup-look skabt med produkter fra Sisley.

I galleriet nedenfor kan du se de produkter, der er brugt til at skabe julens makeuplook.
DS AUTOMOBILES Franske DS er endelig kommet til Danmark! DS-brandet gør op med konventionerne og integrerer fransk knowhow om finesse og kvalitetsprodukter i bilernes verden. Nøgleordene er udsøgte ma-terialer, raffinerede håndværksmæssige detaljer og avancerede teknologiske innovationer. DS er som skabt til dig, der drømmer om formfuldendt og überfransk design og passioneret køreglæde i ét. Kort sagt en bil til dig, der ønsker bilens svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.