Kultur

Sexy Justin Timberlake

af Maggie Bullock/ELLE US 30/10/2009
ELLE har mødt manden, der har bragt Sexy Back. Behøver vi sige mere? Må vi præsentere: Justin Timberlake!

Alle vil vist have lidt af det der Timberlake-touch lige nu.
- Jeg kommer til at tænke på fremtiden, når du siger sådan noget, lissom, åh gud - presset! Jeg tror, at min fremgangsmåde er at gå til alt, jeg foretager mig nu, som om alt andet, jeg har foretaget mig inden, ikke eksisterer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så du mener ikke, at der er en signatur-lyd eller -stil, som folk kommer til dig for at få noget af?
- Man skal passe på med at tænke for meget over sådan noget. Når du optræder, eller når du skriver en sang, hvis du så stopper op og tænker for meget over, hvad det er, du foretager dig, så mister du det særlige, du kan. Jeg tror til gengæld, at det er vigtigt, at du kender det forum, du præsenterer dig selv for.


Justin Timberlake

Supersexet amerikansk sanger og producer, født 1981. Begyndte karrieren i The Mickey Mouse Club sammen med ungdomskæresten Britney Spears og blev senere kendt for sine forhold til bl.a. Cameron Diaz og Jessica Biel. Musikalsk har han hittet med boybandet N'Sync og sine to soloalbums, Justified og FutureSex/LoveSounds, som har affødt masser af priser, ligesom han er succesfuld producer for bl.a. Rihanna og Ciara. Desuden står han bag modebrandet William Rast, producerer MTV's suspense/reality-serie The Phone og er netop nu aktuel som ansigt for og næse bag Givenchys nye herreduftserie, 'Play'.

For eksempel?
- Hvis jeg optræder i Madison Square Garden, så er formålet at få folk op at køre, få dem til at danse, til at synge, til at glemme alting. Hvis jeg indgår et partnerskab med Givenchy, er formålet at tage det her elegante, klassiske brand, som har eksisteret i så mange år, og som vil eksistere altid, og putte et spin på deres opfattelse af elegance. Give dem noget moderne.

I USA har man på det seneste set en helt ny side af dig: som komiker. Dine syngende-dansende-jokende optrædener på det legendariske tv-show Saturday Night Live har været noget af en åbenbaring.
- Jeg er mere vild med det show, end folk aner. Der er ikke noget andet, der kommer i nærheden af det, hvor man kan pille alt fra hinanden, som man ellers har at byde ind med. Alle de våben, du har i dit arsenal, kan du godt droppe. Og hele den proces gør en ekstremt ydmyg.

Og det er en god ting?
- Mit seneste album (det megasuccesfulde FutureSex/Love- Sounds, red.) havde en særlig swagger, som jeg tror, at folk nogle gange mistolker som arrogance. Jeg ved ikke, om folk forstår det, at musik bare er et kreativt udtryk. Det afspejler ikke præcis hvem man er som person. Mere end nogensinde før er jeg superbevidst om (at få folk til at forstå), at vi alle sammen tager bukser på på samme måde om morgenen.

Virkelig? Jeg ser dig for mig hoppe i dine bukser ved at lave et eller andet vanvittigt twist-split gennem luften.
- Se selv! Du får mig allerede til at lyde arrogant (grinende). Et show som Saturday Night Live giver dig en mulighed for at åbne døren en smule og sige: 'Hør her, vi er alle sammen ens. Jeg griner ad mig selv, du griner ad dig selv, vi griner ad hinanden.' Og jeg kan virkelig godt lide at få folk til at grine. Der findes ikke noget bedre.

Hvor får du energien til alt det, du gør?
- Jeg tror, at det siger noget om den generation, jeg er en del af. Generation Y voksede op med muligheder. For hver generation bliver folk mere og mere selvkørende og mere tilbøjelige til at ville klare sig på egen hånd. Bare se på unge på MySpace, som er 14 og 15 år gamle, som starter deres egne bands og pludselig får en fanbase. De gør det hele selv - det er entreprenør-ånd.

Bliver du stadig nervøs efter alle disse år?
- Absolut. Jo mere succes jeg har, jo mere nervøs bliver jeg, og jo mere ydmyg gør det hele mig. Vi er alle sammen ambitiøse. Hver eneste gang vil man gerne sætte barren lidt højere.


Nikolaj Coster Waldau

Kiefer Sutherland

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her