Se billederne fra vores 'ELLE Loves Paris aften på Den Franske Ambassade'
Foto: Bee Kralovicova
Annonce

Se billederne fra vores 'ELLE Loves Paris' aften på Den Franske Ambassade

af Annonce 3/11/2017
Tirsdag den 31. oktober 2017 var ELLE-redaktionen værter ved en aften i det franske tegn. Nærmere betegnet Byernes By, Paris, som hele ELLE-redaktionen har en særlig kærlighed til. Sammen med Frankrigs turistråd, France.fr, bød vi velkommen til en aften i Paris' tegn i de smukkeste omgivelser på Den Franske Ambassade...

Det er næppe nogen hemmelighed, at alle på ELLE-redaktionen har et helt særligt forhold til Frankrig og i særdeleshed Paris. Derfor kunne vi heller ikke komme i tanke om en fest, vi hellere ville til, end en, der foregik i parisiske rammer - og det lige fra lokation, mad og musik til mode.

Sammen med Frankrigs Turistråd, France.fr, inviterede vi derfor modebranchen til middag og fest i de mest fantastiske rammer på Den Franske Ambassade i København, hvor omgivelserne på alle måder lever op til fransk elegance, raffinement og klasse. Smukkere indretning findes faktisk næppe i København.

Konkurrence | Deltag i konkurrencen om en tur til Paris inkl. fly, hotel og Michelin-middag her!

Aftenen startede med en middag i et af de smukke lokaler på Den Franske Ambassade, hvor en af Paris' mest ombejlede stjernekokke, Philip Chronopoulos fra den 1-stjernede Michelin-restaurant, Restaurant du Palais Royal, var fløjet ind fra Paris for at traktere gæsterne med en menu tilsat champagne fra Perrier-Jouët, mens Annette Von Einem havde sørget for at dekorere bordet med de flotteste blomsterdekorationer flankeret af Lancômes nye, smukke 'La Vie est Belle L'Éclat' parfume.

Efter middagen forsatte aftenen, hvor Den Franske Ambassadør i Danmark, François Zimeray, bød officielt velkommen, mens der blev serveret dessert fra Restaurant Palais Royal, masser af bobler og drinks fra franske Lillet. Og for de shoppelystne var der også mulighed for at shoppe franske smykker fra Be-fashionable.com ligesom Peugeot også viste deres nye 3008 SUV, der netop er kåret til 'Årets Bil 2017'.

Aftenen sluttede med et brag af et modeshow fra den franske designer Vanessa Bruno, som også deltog i aftenens festivitas, og viste sin SS18-kollektion frem i de smukke lokaler på Den Franske Ambassade - og det var selvsagt très bien!

Vil du opleve aftenen med dine egne øjne? Så se med i videoen og lur alle detaljerne fra aftenen i billedegalleriet nedenfor...

Psst... Vil du vinde en tur til Paris for to inkl. fly, hotel og middag Resturant du Palais Royal? Så skal du deltage i denne konkurrence, hvor præmien er lige præcis dét!

MERCI til vores franske partnere:

Ambassadør Francois Zimeray, Den Franske Ambassade, france.fr, Restaurant du Palais Royal, Champagne Perrier-Jouët, Air France, Paris Convention and Visitors Bureau, Hotel Parister, Lillet, Be-Fashionable.com, Annette Von Einem, Lancôme og Peugeot