Se de første officielle forlovelsesbilleder af Prins Harry og Meghan Markle

Se de første officielle forlovelsesbilleder af Prins Harry og Meghan Markle
Foto: All Over Press
Vi har fulgt de royale love-birds Prins Harry og Meghan Markle siden rygterne begyndte at svirre om en mulig forelskelse, til de første officielle billeder af parret og ikke mindst den smukke forlovelsesring med Dianas diamanter kom frem.
 
 
For der findes om muligt ikke et sødere par at skrive om lige nu, hvor forelskelsen mellem den rødhårede britiske Prins og den amerikanske Miss Markle med de kastanjebrune øje står på sit højeste.
 
Noget som uden tvivl også afspejles i de første officielle forlovelsesbilleder af parret, som det britiske kongehus netop har offentliggjort, også her kort efter, at den endelige dato for brylluppet er afsløret, som finder sted i maj 2018.
 
Billederne er skudt af modefotografen Alexi Lumbomirski ved det engelske landhus Frogmore House, som ligger nær Windsor Castle.
 
Foto: All Over Press
 
På det første billede er den smukke Markle iført en lidt utraditionel kjole til anledningen, idet man sjældent ser den royale familie vise skuldre på officielle billeder. Kjolen er en af Ralph & Russo's couturekreationer, som blev vist til deres AW17 couture-show i 2016.
 
Ikke desto mindre ser parret henrivende godt ud, hvor Prins Harry lader sin udkårne hvile i hans favn, alt imens hendes kastanjebrune hår falder langs hendes højre skulder og parrets hænder flettes, som afslører den funklende diamantring på Markles venstre ringefinger.
 
Læs også: Se Prins Harry og Meghan Markle sammen i deres første interview nogensinde
 
Det andet billede er et close-up i sort-hvid format, som sætter en tyk streg under ordsproget: "Et billede siger mere end tusind ord".
 
Foto: All Over Press
 
Portrættet skriger af kærlighed, og lykken stråler ud af både Harry og Markle, som med lukkede øjne holder hinanden tæt.
 
Læs også: Her er 14 kendte og kongelige par, som blev gift i 2017
 
Ja, julegaverne fra det britiske kongehus faldt tidligt i år, og lad os så krydse fingre for, at vi får mange flere smukke billeder af det royale yndlingspar i 2018.
 
Indtil da kan vi nyde synet af de to love-birds i galleriet nedenfor...
 

Her er de første officielle billeder af Prins Harry og Meghan Markle – og ringen!

 

Relaterede artikler