Så forskellig var Prinsesse Dianas, Kate Middletons og Meghan Markles bryllupsdag

Foto: All Over Press

Den 19. maj 2018 blev årets mest eventyrlige bryllup til virkelighed, da Meghan Markle og Prins Harry af England endelig sagde deres 'ja' til hinanden i St. Georges Chapel i Windsor Castle. 

Flere millioner så med, da Meghan Markle, nu Hertuginde af Sussex, gik ned ad kirkegulvet i den elegante kjole med det overdådige, lange slør, og Prins Harry, nu Hertug af Sussex, fældede en glædeståre for sin smukke brud. 

Læs også: Alt du skal vide om Meghan Markles brudekjole - og detaljerne

Luften var også fuld af kærlighed og tilskuerjubel, da de to nygifte (endelig!) kyssede hinanden foran kirken - også selvom det faktisk brød med den royale tradition. 

For selvom der er mange traditioner og regler som skal følges, når de royale skal giftes, så har Meghan Markle og Prins Harry alligevel formået at sætte deres eget præg på den store dag.

Der har faktisk været en masse små forskelle på de tre seneste engelske, royale bryllupper, og vi har sammenlignet Prinsesse Dianas, Kate Middeltons og Meghan Markles bryllup og set nærmere på alle detaljerne. 

Læs også: Prins Harry & Meghan Markles bryllup: Se alle gæsterne ankomme

Prinsesse Dianas bryllyps skilte sig fx ud ved, at hendes tiara ikke kom fra Dronning Elizabeth II's smykkeskrin, mens Kate Middletons 'something blue' var skjult et helt særligt sted ligesom der en meget(!) romantisk gestus gemt i Meghan Markles fine, lille brudebuket (som ikke er set før!). 
 
Se hvordan de tre engelske royale bryllupper skilder sig ud fra hinanden - og hvordan de tre brude hver især har sat deres eget, personlige præg på dagen - i galleriet nedenfor:  

Se hvordan Meghan Markle og Prins Harrys er forskelligt fra de andre royale bryllupper

Relaterede artikler