Karriereskift Prins Harry er klar på vildt karriereskift: fra hertug til Hollywood-filmskaber

Foto: Mega

Ja, du læste rigtigt – prins Harry som Hollywood-stjerne!

Lige siden at prins Harry og hertuginden Meghan Markle valgte at trække sig fra deres roller som ’fremtrædende medlemmer’ af det britiske kongehus, har mange spekuleret over, hvad parret mon nu skulle investere deres tid i.

Meghan og prins Harry er for nyligt flyttet til Californien, og man kan sige, at de allerede er begyndt at tilpasse sig omstændighederne, siden de lagde de royale pligter på hylden. Parret er nemlig kommet et skridt tættere på Hollywood (bogstavelig talt), og et karriereskift, om man vil.

Læs også: Meghan Markle og prins Harry har købt nyt hjem til svimlende 92,3 mio. kroner - se det her

Tilbage i marts 2020 kom det frem, at den amerikanske skuespillerinde, Meghan Markle, havde fundet sin vej tilbage i film- og mediebranchen. Som hendes første job, post-royal-life, havde Meghan nemlig allieret sig med Disney, og lagt stemme til dokumentaren Elephants som kan ses på streamingstjenesten Disney+.

Og hvem ved, måske har Meghan også inspireret prins Harry til at springe ud i en karriere som Hollywood-stjerne?

En royal kilde har i hvert fald afsløret, i et interview med Us Weekly, at parret gerne vil arbejde med dokumentarfilm, og at Harry især gerne vil arbejde med dokumentarer, som er forbundet med gode formål, både foran og bag kameraet.

Og for at det ikke skulle være nok, udtalte den royale kilde endda ”at Harry er fast besluttet på at gøre det i Hollywood, i lige så høj grad som Meghan”.

Man kan altså undre sig over, om Harry har valgt at følge Meghans fodspor, eller om det blot er de nye omstændigheder, der har fået Harry til at drømme om en fremtid i Hollywood.

Lige gyldigt hvad, så glæder vi os i hvert fald meget til at se, hvad prins Harry kan byde på som kommende Hollywood-stjerne, både foran og bag kameraet!

Psst! Kan du heller ikke få nok af Meghan og Harry? Og er du nysgerrig efter at se billeder af deres nye luksuspalæ i Californien? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet en række billeder af parrets nye, fantastiske hjem. 

Meghan Markle og Prins Harry har købt deres første hus - til intet mindre end 92,3 mio. kroner

Relaterede artikler