Bryllup forude Nu ringer kirkeklokkerne atter i det britiske kongehus

Foto: MEGA

Det har i sandhed været nogle travle år for det britiske kongehus, når det kommer til bryllupper.

I 2011 lagde prins William og hertuginde Kate ud, da de den 29. april sagde ’I Do’ i Westminster Abbey i London.

Den 19. maj 2018 fulgte Williams lillebror så trop, idet prins Harry sagde ja til den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle, der dermed også fik en hertuginden-titel.

Bare få måneder senere – nemlig den 12. oktober 2018 – stod den igen på bryllup i den britiske kongefamilie, idet William og Harrys kusine, prinsesse Eugenie, sagde ja til sin kæreste Jack Brooksbank.

Læs også: Se billederne af den britiske prinsesse Eugenies brudekjole.

Og nu kan hele den kongelige familie igen begynde at se frem til en festdag, hvor et familiemedlem sværger på at dele resten af sit liv med sin elskede.

I dag, den 26. september 2019, har prinsesse Beatrice nemlig offentliggjort sin forlovelse til Edoardo Mapelli Mozzi.

31-årige prinsesse Beatrice er den ældste datter af prins Andrew, som er dronning Elizabeths søn.

Hendes hjertes udkårende, Edoardo, er en 34-årige italiensk ejendomsudvikler med sit eget firma ved navn, Banda Property, og så er han i øvrigt multimillionær. Parret har datet i 11 måneder, men har kendt hinanden i mange år, og nu har han altså ’put a rock on it’.

Foto: Buckingham Palace

Rygerne om parrets forhold havde floreret længe, men det var ved National Portrait Gallery’s 2019 Portrait Gala i marts 2019, at parret gjorde det officielt - og det var tilsyneladende på en nyligt overstået ferie til Italien, at Edoardo Mapelli Mozzi faldt på knæ. 

“Beabea - wow! Jeg er så glad på dine vegne, min elskede storesøster og kæreste Edo. Det har været længe undervejs, og I to er ’meant to be’,” skriver lillesøster prinsesse Eugenie på sin Instagram, mens hun afslører, at hun er fotografen bag parrets forlovelsesbilleder. Hun deler desuden det lykkelige pars første tanker ovenpå offentliggørelsen:

Vi er så glade for at kunne dele nyheden om vores forlovelse. Vi er begge så spændte på at påbegynde dette livseventyr sammen, og vi kan ikke vente, til vi rent faktisk er gift. Vi deler så mange fælles interesser, værdier og vi ved, dette vil sætte os et godt sted i forhold til årene, der kommer fyldt med kærlighed og glæde.”

Foto: Buckingham Palace

Hvorvidt parret vil bringe børn ind i ægteskabet må tiden vise - i såfald vil Mozzis søn, Wolfie, fra et tidligere forhold blive storebror til et par royale småsøskende. 

Læs også: Meghan Markle blev trænet i at blive kidnappet kort før sit bryllup med prins Harry.

Buckingham Palace afslører i en ny pressemeddelelse i anledningen af forlovelsen, at brylluppet mellem prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi vil stå i 2020.

Indtil da benytter vi ventetiden på at drømme om den royale brudekjole - og på at se tilbage på 41 stilikoners ikoniske brudekjoler:

41 stilikoners ikoniske brudekjoler

 

Relaterede artikler