Mirakel-creme Michelle Obama sværger til ansigtscreme, som Kate Middleton har anbefalet hende - og den koster under 450 kroner

Foto: Mega

Hertuginde Kate Middleton er en fryd for øjet og ikke mindst med sin glød og porcelænsagtige hud, der i den grad er misundelsesværdig.

Heldigvis for os deler hertuginden flittigt ud af sine råd – og selv den tidligere første dame Michelle Obama har lagt øre til, da Kate anbefalede hende ansigtscremen, som hun selv bruger.

Læs også: 12 af de mest overdådige tiaraer i den britiske kongefamilie.

Hvis den er god nok til de to, er den måske værd at overveje?

Det er Michelle Obamas makeup-artist, der har delt sin glæde over ansigtscremen, der kun koster 65 dollars svarende til knap 450 danske kroner.

”Michelle Obama har brugt denne organiske botox-gel regelmæssigt på Kate Middletons anbefaling” udtalte Michelles makeup-artist i et interview med magasinet Celebrities Style og tilføjede: ”Effekten er utrolig."

Foto: Mega

Hovedingrediensen i Biotulin Supreme Skin Gel er spilanthol, som er et biologisk lokalbedøvelsesmiddel, der stammer fra ekstrakten af ​​planten 'acmella oleracea', og det skulle efter sigende reducere muskelkontraktioner.
 
I modsætning til botox, der injiceres, påføres cremen her uden på huden. Virkningen er ikke langvarig, men vil holde mere eller mindre i 24 timer.
 
Hvis du vil prøve kræfter med det, der efter sigende skulle være et mirakelmiddel, kan du købe ansigtscremen HER.
 
Der er flere råd og anbefalinger at hente fra det royale hjørne i galleriet nedenunder, hvor du kan lure 16 beauty-hacks, som de royale kvinder sværger til.

16 beauty-hacks, som de royale kvinder sværger til

Relaterede artikler