Back to work Meghan Markles første job post-royal-life bliver for Disney

Foto: Mega

Den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle skiftede Hollywwod-livet ud med nogle mere bonede gulve, da hun giftede sig med den britiske regents barnebarn, Prins Harry.

I maj 2018 sagde de to ’I Do’, og siden da har de tilmed forøget familien med sønnen Archie.

Men det hele blev som bekendt nok for Meghan og Harry – særligt på grund af den enorme mediehetz, de konstant var udsat for – og derfor offentliggjorde de den 8. januar 2020, at de ønskede at trække sig fra deres roller som ‘fremtrædende medlemmer’ af det britiske kongehus, og at de fremover kommer til at dele deres tid mellem Storbritannien og USA. Parret annoncerede desuden, at de vil blive økonomisk uafhængige af kongehuset, mens de understregede, at de selvfølgelig fortsat vil bakke op omkring Harrys farmor, Dronning Elizabeth

Meghan og Harrys officielle pligter som ‘fremtrædende medlemmer’ af det britiske kongehus er overstået, og når marts måned er fortid, er deres tid som A-list-kongelige det samme.

I den forbindelse har mange selvfølgelig spekuleret i, hvad de mon for fremtiden skulle bruge deres tid på, og om Meghan mon skulle tilbage foran skærmen.

Og nu er Meghan Markles første job post-royal-life blevet offentliggjort.

Meghan har nemlig lånt sin stemme ud til en ny Disney-dokumentar om elefanter, og hendes første reelle job uden for de royale rammer bliver dermed at lægge stemme til dokumentaren ved navn Elephants, der får premiere på Disney+ den 3. april 2020.

Læs også: Meghan Markle overgik sig selv i denne henrivende aftenkjole

Meghan optog angiveligt lyden til filmen i London i efteråret 2019, efter at folkene bag filmen havde opsøgt hende i sommeren.

Dermed kan spekulationerne stoppe. Og er det ikke også meget passende, at en tidligere ”prinsesse” slår pjalterne sammen med Disney?

Psst! Der er mange ting, der ikke er tilladt for de kongelige, for når man bliver adelig, så er der visse regler, der skal følges, og Meghan fik straks et ordentligt strejf af kongelig forfinelse, da hun blev hertuginde.

De regler er nu fortid, og i galleriet herunder har vi samlet de 7 mest spændende beauty-trends, som før var forbudt, men som Meghan Markle nu frit kan lege med. 

7 beauty-trends, der er forbudt for de royale, som Meghan Markle nu må

Relaterede artikler