Meghan Markle x Prins Harry: Se den nye trailer for sæsonens mest romantiske film

Foto: Harry & Meghan: A Royal Romance

Vi begynder at glæde os sådan for alvor til den 19. maj 2018, hvor det (garanteret storslåede) royale bryllup mellem Meghan Markle og Prins Harry markerer den første gang, en amerikanske kvinde gifter sig ind i det britiske monarki siden 1937.

I forbindelse med brylluppet har Hollywood filmatiseret parrets romantiske rejse, fra det første møde på en pub i London, hvor parret faktisk blev ført sammen af en fælles ven. I sidste måned kunne vi afsløre det første kig på forårets mest romantiske film gennem den første trailer, og nu får vi endnu et eksklusivt kig på det, som venter os, når filmen kan streames på det amerikanske tv-netværk Lifetime fra den 13. maj 2018.

Læs også: Her er de to skuespillere, der skal spille Meghan Markle og Prins Harry i 'Harry & Meghan: A Royal Romance'

Endnu en trailer er nemlig blevet offentliggjort, og alt tyder på at filmen har ingredienserne til at blive en af de mest romantiske film, vi har set, siden vi så Noah og Allie fjolle rundt på stranden i The Notebook; sætningen ’if I’m a bird, you’re a bird’, den legendariske og mest hengivne sætning i amerikansk filmhistorie (hvis du spørger os), får virkelig en værdig modstander i filmen ’Harry & Meghan: A Royal Romance’, der er beriget med lidenskabelige sætninger, som taget ud af et vaskeægte eventyr.

Læs også: Her er designeren, der skal designe Meghan Markles bryllupskjole 

Traileren giver os desuden et unikt indblik ind i deres første date, og hvor akavet det måske var for Prins Harry at afsløre, at han faktisk er en vaskeægte prins.

Se selv i traileren herunder:

Suk... Vi glæder os til brylluppet i maj! 

Psst… Se eller gense de første officielle forlovelsesbilleder af Prins Harry og Meghan Markle i galleriet herunder.

Her er de første officielle billeder af Prins Harry og Meghan Markle – og ringen!

Relaterede artikler