Stilikon Meghan Markle minder os endnu engang om sin stilbevidsthed i dette chikke efterårsoutfit

Foto: MEGA

Den britiske hertuginde Meghan Markle har endnu engang bevist, at hun er en stilbevidst kvinde.

Torsdag den 7. november 2019  mødte Meghan Marke op til en begivenhed, der går forud for den årlige britiske begivenhed, Remembrance Sunday, hvor faldne krigshelte mindes. 

Og selvom den årlige begivenhed er sørgmodig, var hertuginden af Sussex' påklædning det i hvert fald ikke. 

Den amerikanskfødte tidligere skuespillerinde er efter sit ægteskab med prins Harry blevet en særdeles populær kvinde.

Det betyder også, at alle øjne hviler på hende, når hun går udenfor en dør - og selvom Meghan for nyligt stod frem i en britisk dokumentar og forklarede, hvor hårdt netop det er - ser hun altid fejlfri ud imens. Læs mere om hendes udtalelser i den forbindelse her

Da Meghan Markle sammen med sin mand prins Harry mødte op til begivenheden forud for Remembrance Sunday, så hun blændende ud i en midnatsblå frakke fra det canadiske luksusmærke Sentaler og royal velourhat, da hun med bukket hoved viste sin respekt til de mange faldne krigshelte.  

Foto: MEGA

Den 37-årige hertuginde af Sussex har en klassisk stil, der passer perfekt til hendes officielle rolle, og under sin to-die-for frakke bar den nylige mor en midi-length sort kjole samt langskaftede sorte støvler, der netop nu er en trend i modebilledet. 

Meghan Markle er gode veninder med den britiske designer Victoria Beckham, og det er da ikke utænkeligt, at støvlerne er en gave fra fodboldfruen hvis seneste show var spækket med langskaftede støvler.

Læs også: Meghan Markle har redesignet sin forlovelsesring og tilføjet endnu flere diamanter.

Det er de færreste ’a list’-kendte og kongelige, der styler sig selv, men Markle vælger altid sine egne looks - og rent faktisk står hun også selv for al beauty som negle, hår og makeup.

Foto: MEGA

Psst! Er du nysgerrig efter at se flere billeder af det royale stilikon?

Sidste år på denne tid var Meghan og Harry på royal tour i Australien og New Zealand, og i galleriet herunder har vi samlet samtlige 32 looks fra turen. Scroll løs:

Se alle Meghan Markles 32 looks fra den royale Australien-tour

Relaterede artikler