Modeinspiration Meghan Markle er tilbage som Rachel Zane fra Suits

Foto: All Over Press
Siden prins Harry og Meghan Markle sagde endeligt ja til hinanden i maj 2018, og hun dermed officielt blev medlem af det britiske kongehus, har hele verdens øjne hvilet på hertuginden af Sussex, og ikke mindst på hendes valg af outfits. 
 
 
Ex-skuespillerinden har justeret sin stil, så den passer til hendes nye royale status, men samtidig står hun fast ved hvem hun er. Meghan har nemlig ved flere lejligheder vist, at hun ikke er bange for at tage chancer og har endda brudt med et par af reglerne i dronningens stilbog i forsøget på at modernisere det engelske kongehus.
 
Første gang dette skete var på hendes bryllupsdag, hvor hun bar en smuk off-the-shoulder kjole fra det franske modehus Givenchy. Grunden til at kjolen brød med reglerne, er fordi traditionen dikterer, at de kvindelige medlemmer af kongefamilie ikke må vise bare skuldre. Efterfølgende er Meghan dog flere gange blevet spottet i off-the-shoulder kjoler, hvilket fortæller os at hertuginden ikke blot er tro mod sin egen stil men også har ben i næsen. 
 
Læs også: 18 ting Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet royal
 
Mens hendes svigerinde Kate Middleton, har en meget elegant og klassisk garderobe, så udviser Meghan en mere moderne og on-trend stil, hvilket hun godt kan tillade sig, eftersom hun ikke er direkte arving til den engelske trone.
 
Når det så er sagt, så indeholder hendes garderobe naturligvis også et væld af klassiske styles såsom hvide skjorter, kjoler med smalle bælter, elegante two-pieces og ikke mindst iøjnefaldende hovedpynt i form af smukke hatte og hårbøjler i bedste britiske stil.
 
Nogle har været hurtige til at bemærke, at hendes klædeskab faktisk på mange måder minder om Rachel Zanes, som er karaktern Meghan spillede i den populære tv-serie Suits, og det er vi ret så begejstrerede for her på redaktionen. For selvom det er en fryd at opleve Meghan som royal, så savner vi hende alligevel i rollen som den smukke advokatassistent, og nu lever karakteren heldigvis videre i Meghans altid stilfulde outfits. 
 
Swipe dig igennem galleriet, og se om du er enig i lighederne. 

Meghan Markle Suits

Relaterede artikler