Sneakers Meghan Markle bryder royal protokol og viser sig i bæredygtige sneakers – shop dem her!

Foto: Ritzau/Scanpix

En uge efter offentliggørelsen af den 37-årige hertugindes graviditet, udtaler hoffet, at Meghan vil skære ned på det 16-dage lange Australien-program, som hun og prins Harry netop er i færd med.

Meghan Markle har udtalt, at graviditeten føles som jetlag, og det tætpakkede program blev altså for meget for den vordende mor, der i disse dage skruer ned for aktiviteterne for at gøre plads til at slappe af.

Men udover det helt almindelige statement, som Meghan gjorde ved at skrue ned for sit program, kom hertuginden også med et mode-statement, som ikke er nær så almindeligt blandt de kvindelige medlemmer af det britiske kongehus.

Læs også: Her er designeren bag Meghans modige smykkevalg.

Da Meghan og prins Harry den 21. oktober 2018 overværede Sydney Invictus Sailing Games, var hertuginden nemlig iført et par sporty sneakers.

Ét er royale kvinder i sneakers, men noget helt andet er royale kvinder ved officielle arrangementer i sneakers. Meghan og Harry så sporten fra en speedbåd, hvorfor Meghans mere gængse fodtøj – stiletter – ville have været særledes upraktiske. Alligevel er det første gang, vi ser den 37-årige hertuginde i et par sneakers ved et officielt event.

 

Foto: Ritzau/Scanpix

Ikke overraskede har stilbevidste Meghan god sneaker-smag. Den 37-årige vordende mor valgte et par bæredygtige V-10 lædersneakers fra brandet Veja. 

Du kan gøre Meghan kunsten efter og shoppe skoene til omkring 900 kroner lige HER.

Meghans V-10 sneakers fra Veja.  Foto: Net-a-porter

Meghans V-10 sneakers fra Veja. 

Den 22. oktober 2018 beholdte Meghan atter jordforbindelsen via flade sko. Denne gang gik hertuginden dog med et par gladiator-sandaler, der passede godt til hendes afslappede sommerkjole.

Foto: Ritzau/Scanpix

Hertuginden er, ifølge rygterne, omkring 12 uger henne i sin første graviditet, og alt tyder derfor på, at vi kan glæde os til mange flere casual graviditetslooks fra Meghan.

Læs også: Royale regler 18 ting Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet royal.

Den royale tour varer fortsat til den 31. oktober, og i morgen, den 23. oktober 2018, går turen til Fijis hovedstad Suva, hvor Meghan vil have rig mulighed for at fortsætte sin nyfundne stil bestående af flade sko.

Har du fået lyst til at se mere til Meghan? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet 9 ting, du (måske) ikke vidste om fru. prins Harry: 

 

9 ting du ikke vidste om Meghan Markle

Relaterede artikler