Royalt tip Meghan Markle afslørerer sit yndlings-accessory

Foto: Mega

Sidste år indgik Meghan Markle, den "tidligere" hertuginde af Sussex, et samarbejde med den britiske velgørenhedsorganisation Smart Works, der er en organisation, som hjælper med at forberede kvinder, der ønsker at komme tilbage på arbejdsmarkedet, med jobinterviews og styling. 

Markle er blevet lidt af et royalt stilikon, efter hun gang på gang har overrasket os med misundelsesværdige, elegante outfits – som hun faktisk selv er stylisten bag. Nu deler hun ud af sine sofistikerede styling-tips til andre. 

I et live-opkald med Smart Works afslørede Markle nemlig sit bedste accessory-tip. Live-opkaldet skete i forbindelse med et-års-jubilæet for hendes kollektion, Smart Set, som hun har lavet i samarbejde med Smart Works. 

Læs også: Stilsikre Meghan Markle er sin egen stylist

I live-opkaldet med Smart Works talte hertuginden med tre kvindelige klienter, som Smart Works har hjulpet med at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Her faldt snakken på valget af accessories, hvor Markle udtalte:”Folk kan sige, at meget af Smart Works arbejde handler om tøjet i sig selv, men det gør det ikke. Tøjet er bare det ydre. Det er det, det gør for dig indeni, der er det bedste accessory. Det er selvtillid, det som dit indre bygger på, som er det vedhæng, som du går ud af rummet med og ind til jobsamtale med, der vil føre dig til det næste trin af succes.”

Meghan Markle har dermed fastsat, at den bedste accessory, en kvinde kan bære, ikke er en håndtaske, et tørklæde eller et fint smykke, men derimod selvtillid. Din selvtillid vil, ifølge Markle, fører dig til tops på arbejdsmarkedet. Det passer til ethvert outfit, og så er det endda helt gratis – det er da et accessory-tip, som vi alle kan være med på. 

Den stilbevidste hertuginde er dog også ofte klædt i ægte mode-accessories. Fx er hun glad for sko fra Gianvito Rossi og tasker fra Gabriela Hearst – der er slet ingen tvivl om, at hun har styr på sine accessories. 

Se selv i galleriet nedenfor, hvor ELLE har samlet nogle af Meghans mest stilfulde looks på rejsen fra fra Hollywoodstjerne til hertuginde. 

Mandagsmuse: Meghan Markle

Relaterede artikler