Andet navn Meghan er ikke hertugindens rigtige navn - derfor ændrede hun det

Foto: Mega

Navnet Meghan Markle får nok en klokke til at ringe hos de fleste. Hertuginden har nemlig både gjort sig bemærket i Hollywood og i det britiske kongehus, hvor hun bestemt heller ikke har gået stille med dørene.

Meghan Markle har med andre ord slået sit navn fast rundt omkring i verden, men hendes dåbsattest fortæller en anden historie…

Rachel Meghan Markle.

Lyder det bekendt, eller er det første gang, du hører navnet?

Selv om du måske ikke har hørt det før, er det altså hertugindens rigtige navn – og vi fik første gang snerten af det, da dronningen af Storbritannien officielt udtrykte sin velsignelse i forbindelse med Meghan og prins Harrys bryllup i et brev fra Buckingham Palace den 15. marts 2018, hvor hun tiltalte hertuginden med sit fulde navn.

”Mine herre, jeg erklærer mit samtykke til en ægteskabskontrakt mellem mit mest kære barnebarn Henry Charles Albert David fra Wales og Rachel Meghan Markle, hvilket jeg samtykker under det store segl og får skrevet i Books of the Privy Counsil,” sagde hun.

Hvis det er første gang, du stifter bekendtskab med navnet Rachel Meghan Markle, så er du sikkert lige så overrasket som os.

Læs også: Her er meningen bag navnet på Meghan og Harrys nyfødte søn.

Det er dog ikke ualmindeligt at ændre sit navn for 'the showbusiness'. Både Elton John (Reginald Kenneth Dwight), Katy Perry (Katheryn Elizabeth Hudson) og Jamie Fox (Eric Marlon Bishop) har alle haft succes med at kvitte fornavnet til fordel for et mere glamourøst navn – og ja, Meghan Markle ligger da også betydeligt bedre i munden end Rachel Markle.

Det samme gælder i øvrigt for prins Harry, hvis rigtige navn er Henry Charles Albert David.

Hvis du nysgerrig på, hvilke andre skøre ting stjernerne i rampelyset har måtte ofre for den store scene, så se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet 18 chokerende regler, som filmstjerner skulle følge i det gamle Hollywood.

18 chokerende regler, som filmstjerner skulle følge i det gamle Hollywood

Relaterede artikler