Britiske kirkeklokker igen? Her er det nyeste par i det britiske kongehus

Foto: MEGA

Siden Harry og Meghan mødte hinanden for første gang i sommeren 2016, har alles øjne været rettet mod dem.

Først handlede det om at finde ud af, om de virkelig var et par, så om forlovelsen, brylluppet og meget snart om deres førstefødte.

Men det ser altså ud til, at Harry må dele det royale rampelys med sin kusine. Prinsesse Beatrice står nemlig endelig frem og bekræfter forholdet til kæresten, Edoardo Mapelli Mozzi.

Rygerne om parrets forhold har floreret længe, men det var ved National Portrait Gallery’s 2019 Portrait Gala i marts 2019, at parret gjorde det officielt.

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi ankom sammen.  Foto: MEGA

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi ankom sammen. 

Bare en uge senere blev de to desuden spottet sammen i New York – hånd i hånd.

Men hvem er det nu, de er?

30-årige prinsesse Beatrice er den ældste datter af prins Andrew, som er dronning Elizabeths søn. Hun har desuden en 29-årig lillesøster, prinsesse Eugenie, og du husker måske hendes bryllup til Jack Brooksbank i efteråret 2018.

Det officielle billede ved prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup. Det er prinsesse Beatrice i blåt.  Foto: MEGA

Det officielle billede ved prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup. Det er prinsesse Beatrice i blåt. 

Den heldige fyr, der har fået en vaskeægte prinsesse på krogen, er Edoardo Mapelli Mozzi.

Edoardo er en 34-årige italiensk ejendomsudvikler med sit eget firma ved navn, Banda Property, og så er han i øvrigt multimillionær.

Rygterne siger, at han og Beatrice har kendt hinanden årevis gennem fælles venner. Mapelli Mozzi har i forvejen en to-årig søn, Wolfie, men et kig til vores norske venner fortæller os heldigvis, at det ikke er en forhindring i et moderne kongehus (Kronprinsesse Mette-Marit havde nemlig sønnen, Marius, da hun mødte den norske kronprins).

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Rygerne siger, at en forlovelse meget vel kunne være inden for den nærmeste fremtid - selvom parret først begyndte at date i september 2018.

Læs også: 15 brudekjoler til den moderne brud anno 2019.

Meget tyder altså på, at kirkeklokkerne allerede kan ringe i det britiske kongehus igen i 2019. Og mon ikke farmor, The Queen, med glæde agerer vært?

Vi glæder os allerede til at se kjolen, og mens vi venter – og spekulerer på hvilken britisk designer, der får æren – kigger vi tilbage på 41 stilikoners ikoniske brudekjoler i galleriet herunder.

Swipe med!

41 stilikoners ikoniske brudekjoler

Relaterede artikler