Blåt blod Her er den ukendte kongelige brite, som stadig er single – og som ikke er bleg for at vise sin overkrop frem

Foto: MEGA

Hvem vidste, at det britiske kongehus var beriget med en knivskarp six pack?

Nu hvor Harry er off the market har vi savnet en ung prins at kaste vores kærlighed over, og endelig er han fundet.

Arthur Chatto er 19 år gammel og søn af Lady Sarah Frances Elizabeth Chatto, som er datter dronning Elizabeths lillesøster, prinsesse Margaret. Det betyder altså, at Arthur deler oldeforældre med prins William og Harry, nemlig dronningemoderen (som også hed Elizabeth) og kong George VI.

Selvom Arthur ikke har nogen officiel titel, så er han pt nummer 25 i den britiske tronfølge. Hans plads justeres dog ned, hver gang dronning Elizabeths børnebørn byder nye arvinger velkommen, og således må Arthur altså snart se sig slået af prins Harry og hertuginde Meghans førstefødte.

Læs også: Her er 6 prinser, du stadig kan nå at gifte dig med.

Arthur Chatto er altså ikke en del af den kongelige families inderkreds, hvilket også giver ham en del mere frihed. For eksempel må have gerne have en Instagram-profil, og den synes vi, han forvalter aldeles fremragende. For nyligt delte den unge brite med blåt blod i årene nemlig et billede, hvor han, i bar overkrop, vandrede i de skotske fjelde.

Vis dette opslag på Instagram

Trekking in the Scottish highlands

Et opslag delt af Arthur Chatto (@artchatto) den

Mon dronning Elizabeth fik sin afternoon tea galt i halsen? 

Udover at bruge det sociale medie til at dele ud af sit gudsbenådede udseende, bruger Arthur også profilen til at flashe lidt royalty. I maj 2018 var Arthur gæst ved prins Harry og hertuginde Meghans bryllup, og det skulle naturligvis foreviges på the gram:

Inden du sætter dig ind i det første fly mod Kensington, hvor Arthur bor, er der dog et lille men. Arthur er nemlig allerede afsat, og heller ikke det faktum er han bleg for at dele ud af på Instagram. Arthur studerer kunsthistorie på University of Edinburgh, og her er han faldet for sin medstuderende, Lizzie Friend.

Psst! Kate studerede også kunsthistorie, da hun mødte prins William. Coincidence?

Løbet er dog ikke helt kørt. Den veltrænede 19-årige Arthur har nemlig en storebror! Lady Sarah Chattos førstefødte hedder Samuel Chatto, og den 22-årige brite, der altså er nummer 24 i tronfølgen, har netop uddannet sig til yogainstruktør, ligesom han nyder at være kreativ med keramik. 

Noget tyder altså på, at du stadig har en chance for at gifte dig ind i det britiske kongehus – om end du nok ikke får det halve kongerige lige foreløbig...

Relaterede artikler