Meghan + Harry Her er de 10 mest sandsynlige pige- og drengenavne til Meghan og Harrys kommende barn

Foto: MEGA

Lige siden det engelske kongehus den 15. oktober 2018 annoncerede de glædelige nyheder om, at Meghan Markle og Prins Harry venter deres første barn til foråret 2019, så har rygterne om potentielle babynavne svirret.

Det er for de fleste kommende forældre en stor og svær opgave at finde det helt rette navn til ens nyfødte barn.

For royale forældre som Meghan og Harry gøres opgaven dog endnu tungere, da de også har en masse historiske traditioner og slægtsmæssige forhold at tage højde for.

Mens vi tålmodigt venter på, at Meghan og Harry afslører navnet på deres lille guldklump, har vi taget et kig på rejseudbyderen Expedia, som har lavet en liste over de 10 mest populære pige- og drengenavne indenfor det britiske kongehus.

Måske det kan give os en bedre ide om, hvad det nye royale familiemedlem mon skal hedde?

Top 10 populære pigenavne

1. Victoria

2. Mary

3. Louise

4. Alexandra

5. Elizabeth

6. Alice

7. Margaret

8. Charlotte

9. Augusta

10. Helena
 

Top 10 populære drengenavne

1. Albert

2. George

3. Charles

4. Edward

5. Christian

6. Frederick

7. Louis

8. Arthur

9. William

10. Henry

Psst… Udover listen har Expedia desuden udarbejdet et interaktivt stamtræ, hvor du kan udforske Skandinaviens royale historie og relationer. 

Ifølge listen så er det altså Victoria og Albert, som er de to mest populære royale navne efter Dronning Victoria og hendes mand Prins Albert af Sachsen-Coburg og Gotha.

Selvom listen kan være en god indikator på, hvad Meghans og Harrys kommende barn skal hedde, så er det dog langt fra sikkert, at parret vælger et af de klassiske royale navne. De er trods alt kendt for at bidrage til moderniseringen af det britiske kongehus, og derfor kunne det sagtens tænkes, at de vælger et navn, der i højere grad afspejler dette tankesæt. 

Læs også: 18 ting Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet royal 

Hertil kommer, at Meghan og Harrys barn bliver nr. 7 i tronarverækkefølgen og derfor med høj sandsynlighed aldrig får titlen som enten konge eller dronning af Storbritannien, hvorfor de kan tillade sig at tage en større frihed i forhold til navngivningen.

Det bliver altså spændende at se, om parret vælger et navn af moderne eller traditionel karakter, og hvad reaktionerne på dette bliver, både inden- og udenfor kongehusets vægge.

Vi venter i spænding og håber, at vi får svaret at vide inden selve dåben finder sted!

Se med i galleriet, hvor vi har samlet alle Meghans looks fra den royale Australien-tour, hvor hendes babybule så småt var begyndt at spire frem.

Se alle Meghan Markles 32 looks fra den royale Australien-tour

Relaterede artikler