Meghan har født Her er betydningen bag Meghan og prins Harrys nyfødte datters navn

Foto: MEGA

Hertugen og hertuginden af Sussex kunne fredag den 4. juni kl. 11.40 byde deres lille, nyfødte datter velkommen på et hospital i Santa Barbara, Californien.

Ifølge en udtalelse på Meghan og Harrys hjemmeside, Archewell, er både mor og barn sunde og raske, og de lykkelige forældre fortæller:

”Hun er mere, end vi nogensinde kunne have drømt om, og vi er fortsat taknemmelige for kærligheden og bønnerne, som vi har mærket fra hele verden. Tak for jeres fortsatte venlighed og støtte under denne meget særlige tid for vores familie.”

Læs også: 9 vilde ting, vi har lært fra Meghan og Harrys Oprah-interview

Som en hyldest til prins Harrys afdøde mor, prinsesse Diana, og hans bedstemor, dronning Elisabeth II, hvis kælenavn er Lilibet, har parret navngivet deres datter: Lilibet ’Lili’ Diana Mountbatten-Windsor.

Lilibet deler sit smukke og rørende mellemnavn med sin kusine, prinsesse Charlotte.

Læs også: Meghan og Harrys bryllup var spil for galleriet

Det er da heller ikke første gang, at Harry og Meghan hylder prinsesse Diana. Det gjorde de nemlig også, da de tilbage i februar annoncerede graviditeten med et helt særligt billede, hvilket du kan læse mere om lige HER.

Den lille familie består altså nu både af mor, far, Archie på to år og lille, nyfødte Lilibet. Vi ønsker familien alt det bedste, og ønsker dem et stort tillykke med familieforøgelsen!

Læs også: 18 royale bryllupsskandaler, vi aldrig glemmer

Psst … I galleriet herunder kan du blive klogere på, hvor meget hvert voksent medlem af den britiske kongefamilie er værd – hvor meget mon Archie og Lilibet bliver værd i fremtiden?

Så meget er hvert medlem af den britiske kongefamilie værd

Læs også: Prins William svarer på Harry og Meghans racismebeskyldninger

Relaterede artikler