Det britiske kongehus Dronning Elizabeth søger ny SoMe-redaktør, og frynsegoderne er fornemme

Foto: MEGA

Er du rimelig selvsikker, når det kommer til Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat? Og er du lidt af en skabsroyalist? Så kan det være, at jobbet som dronning Elizabeths nye SoMe-redaktør skal være dig. Hun har nemlig sat søgningen ind for at få hjælp til sit liv online.

’Head of Digital Engagement’.

Således hedder den officielle stillingsbetegnelse, som den royale britiske husholdning har slået op på LinkedIn. I opslaget beskrives, hvad stillingen går ud på, og hvilken person hoffet søger:

”Det handler om aldrig at stå stille og finde nye veje til at opretholde dronningens tilstedeværelse i det offentlige øje... Du skal have erfaring indenfor hjemmesideredigering, sociale medier og andre digitale platforme.”

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Ifølge The New York Times skulle der også være en lille slat til sparebøtten hver måned, hvis man bliver den heldige, der skal varetage dronningens profiler. Lønnen er på omkring 50.000 pund, hvilket svarer til cirka 450.000 danske kroner om året.

Men det er ikke det hele, for der kommer også nogle ret profitable frynsegoder med i erhvervet.

Blandt andet får du hver dag gratis frokost. Du får 33 feriedage om året. Og du har fri adgang til at træne og til at udvikle dig.  

Den britiske kongefamilie er allerede godt kørende, når det kommer til de sociale medier. Særligt på Instagram kan man følge den populære familie, så den nye SoMe-redaktør har altså nogle svære sko at skulle fylde ud. 

For nyligt har man kunnet se dronningens første tale på TV. En tale, der går helt tilbage til 1957. 

Meghan Markle og prins Harry har ligeledes en Instagram-konto, hvor man kan følge med i deres liv.

Her viser de alt fra fødselsdage, velgørenhedsarrangementer og det bedste af det hele - mange af hertugindens fine looks. 

Er du klar til at overtage dronningens Instagram-liv, så kan det være, du skal have gang i tasterne og fluks sende en ansøgning hendes vej. For som stillingsopslaget også afslører, så:

”Uanset om du dækker et statsbesøg, prisuddelingsceremoni eller et kongeligt engagement, skal du sørge for, at vores digitale kanaler konstant vækker interesser og når den rette målgruppe.”

Det er da drømmejobbet!

Relaterede artikler