Gennemført stil Dronning Elizabeth får sine paraplyer speciallavet - så de matcher hendes outfits

Foto: MEGA

Dronning Elizabeth er kendt for sine farverige outfits, der typisk matcher hele vejen igennem. Men har du nogensinde lagt mærke til, at når det regner, matcher dronning Elizabeths paraplyer også farven på hendes outfits?

Ellers kommer du i hvert fald til det nu.

Dronning Elizabeth har nemlig de sidste 15 år fået sine paraplyer til at matche farven på sit outfit. Ret gennemført.

Det er det britiske paraplyfirma, Fulton, som står bag de speciallavede paraplyer til dronning Elizabeth, og det var faktisk dronning Elizabeths mor, der i sin tid begyndte at bruge Fulton til at speciallave hendes paraplyer.

Paraplyerne bliver bestilt i god tid, og det britiske kongehus informerer efter sigende Fulton om hvilken farve, der ønskes på den næste paraply – tit sender kongehuset også en stofprøve med, så man er sikker på, at paraplyens farve matcher outfittet 100 procent.

Læs også: Her er det nyeste par i det britiske kongehus

Herefter bliver der lavet prototyper af paraplyens farve, og når farven engang er godkendt, bliver paraplyen tilpasset dronningens smag - fx er farvestrimlen for enden af paraplyen lavet smallere for dronningens skyld.

Foto: MEGA

At paraplyerne bliver bestilt i så god tid, kan få en til at undre sig – for hvad hvis det så ikke regner den dag, hun havde planalgt et bestemt outfit og en dertilhørende matchende paraply? 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Til det spørgsmål udtaler Nigel Fulton, CEO for paraplyfirmaet, ifølge Marie Claire, at: ”Dronningen hader spild” og tilføjer: ”Så nej, hun ville aldrig købe en masse paraplyer og så ikke bruge dem. Aldrig. Det er slet ikke hendes stil.”

Så selvom den bestilte paraply ikke lige bliver brugt den tiltænkte dag, regner det helt sikkert en anden dag i London, hvor dronningen så kan hive et matchende outfit og paraply frem. Smart. 

Og siden hun har bestilt paraplyer i godt 15 år, må hun alligevel også have en bred farvepalette af paraplyer derhjemme, og derfor er vi også overbeviste om, at nogle af paraplyerne nok skal blive brugt mere end én gang.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at dronning Elizabeth tager niveauet for gennemført stil til et helt nyt niveau med dine matchende paraplyer og outfits. 

Relaterede artikler