Videoklip Dette videoklip af 11-årige Kate Middleton er det sødeste, du vil se i dag

Foto: MEGA

Før Kate Middleton blev gift med prins William. Før hun blev hertuginde af Cambridge. Og før hun blev kendt verden over, var hun blot et barn, der gik i skole, og som lavede alt det, som andre børn også gjorde.

For eksempel at spille med i musicalen på sin skole.  

Instagramprofilen @teatimewiththecambridges, der er dedikeret til hertugen og hertuginden, har netop lagt en video ud af 11-årige Middleton, der spiller hovedrollen i sin daværende skoles opsætning af den ikoniske musical My Fair Lady.

Læs også: 19 kendisser, du ikke vidste havde en royal titel.

Den unge Kate spiller rollen som Eliza Dolittle, og vi har endnu ikke set noget sødere i dag end videoen af hende, hvor hun til perfektion performer ”Wouldn’t It Be Loverly”.

Endnu engang har Kate bevist, at der er meget gemt bag det smukke ansigt og de fornemme titler. Mon hun nogensinde laver et comeback?

I dag er den 37-årige Kate selv blevet mor til tre, og om nogle år er det formentlig hendes børn, der kommer til at pryde scenerne på deres skole. Prins George, der er den ældste af de tre børn, fyldte seks år i juli 2019. På hans seks års fødselsdag delte hans forældre en række billeder af ham, som angiveligt skulle have smeltet pigehjerter verden over, og når vi ser billedet herunder, forstår vi det virkelig godt.

Foto: MEGA

Deres næstyngste, prinsesse Charlotte, blev 4 år i april, og den yngste, prins Louis, fyldte 1 år - også i april. 

Psst! Ved du, hvordan Kate og William mødte hinanden første gang? Og vidste du godt, at de faktisk har været fra hinanden?

Nedenfor har vi fundet 19 ting, som du garanteret ikke vidste om prins William og Kate Middleton.

19 ting, du ikke vidste om prins William og Kate Middleton

 

Relaterede artikler